Oppskrifter

Categories S Mat

 

En samling av oppskrifter på middag, desert og andre herligheter. Klikk på linkene (navnet på retten) for å komme til oppskrifta.

 

God middag som er enkel å lage:

Tacokake Hvorfor ikke spise kake til middag? I hvertfall når den er enormt god, og lages på null komma niks!

Tacopai Er ikke du også lei den samme tacomiddagen som alle rundt deg ser ut til å elske? Prøv varianten med å ha tacosmak i en middagspai. Nydelig-godt!

 Enchiladas Imponer vennene dine med noe sunt, godt og spennende som alle kan like!

Stekt Kinesisk Ris Om du som jeg elsker kinamat, kan du lage denne enkle og nydelige retten. Passet utmerket om du har rester av ris fra dagen før 🙂

Laks med søtpotet. Enkelt, billig, og gøy. Søtpotet og brokkoli bakes i ovnen mens du steker fisken, og på null komma niks har du laget dette digge måltidet.

 

Forrett / Appetizer/Sunn snacks

Avokado og Skinke-rull. Denne retten er veldig rask og enkel å lage hvis du er småsulten.

 Grønnkål Chips. Kjempegreit til å erstatte chips, eller som et spennende tilbehør til middagen. Dette smaker faktisk chips!

 

Desert, kaker og godteri til alle anledninger

Sunn Snickers-is med kun tre ingredienser. Du hadde aldri gjettet at den deilige smaken ikke inneholdt noe tilsatt sukker…

SjokoladeCookies med PeanøttsmørFrosting En himmelsk småkake til festlige anledninger. Uten den mektige frostingen blir de også herlige cookies som smelter på tungen til mer hverdagslig bruk.

Rosa Ripsgraps En kjempeenkel desert som kan lages i hui og hast hvis du får gjester. Utrolig godt, og kan lett varieres med ulike typer bær.

Flytende sjokoladekake Verdens enkleste sjokoladekake som er ferdig på 20 minutter. Det beste er at den er flytende inni! Denne kaka som serveres varm med is har vært en av de store slagerne på mitt kjøkken.

Epler i form (juksepai) I stedet for å bruke årevis på å lage en ordentlig pai, kan du lage den enkle “juksepaien.” Fyll i de bærene eller fruktene du vil, spe på med vaniljekrem, og så smuldredeigen på toppen. Det blir ikke enklere! Denne kaken også serveres varm med is til.

Sjokoladekarameller Noen bedre karameller har jeg skjelden smakt! Dette tar litt tid å lage, men er ypperlig å kose seg med før jul, eller når du har litt ekstra tid. 

Jordbærbæris med marengs Hvorfor ikke imponere gjestene med hjemmelaget iskrem? Sammen med flytende marengs blir dette helt himmelsk.

 Sjokoladekuler med mint. En kjapp og “juksete” måte å lage et smakfullt julegodt med mintsmak.

 Sukkertopper, skumputer, flesk….Disse er søte, gode, og gøy å lage! Ligner litt på marshmallows og seigemenn blandet sammen 🙂

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *