Hvorfor ikke spise kake til middag? I hvert fall når den er så spennende og god som denne her! Retten er perfekt når du får gjester, eller til lørdagskos med familien. Den er også latterlig enkel og rask å lage!
Taco-kake:
Kilde: http://livslidenskap.blogg.no/1309199376_taco_kake.html (Men jeg har endret oppskriften litt)
Ingredienser:
6 grove Taco-lefser
500 gr. kjøttdeig
1 pose tacokrydder
1 glass tomatsaus, eller tre hakkede tomater
1 boks philadelfia naturell
Revet ost, salat, og gresk dressing.
Stek kjøttdeig som vanlig og tilsett tacokrydder, tacosaus og philadelfiaost. La dette smelte sammen.
Legg en lefse på et stekebrett med bakepapir, deretter legger du kjøttblanding og lefser annenhver gang til det er tomt. Strø over ost, og stek i ovnen til osten er smeltet (ca 10 min). 200 grader på midterste rille.
Server med en frisk salat og gresk dressing.
Tips: Kaka ser mye flottere ut om du høvler osten i stedet for å raspe den. Da kan den legges nedover kantene på kaka. (fant dette ut etter at jeg hadde laget kaka på bildet ovenfor)
Vurdering | |
Vanskelighet | Lett |
Tid | Ca 30 minutter |
Smak | MmmmMM |
1 thought on “Oppskrift: TacoKake”