Dette er den andre veska jeg har sydd etter mønsteret “Boronia Bowler bag” fra Blue Calla. Mønstrene fra Blue Calla er veldig bra og anbefales på det sterkeste! De har mange fine vesker. Hvis du vil se den første jeg sydde, klikk <her>

Utenpå har jeg brukt brun skai og noe bomullsstoff jeg har hatt lenge (og liker kjempegodt). Fòret er avklipp fra en gardin. Det er litt ulik farge på metallet på denne veska, siden jeg ikke hadde samme farge på glidelåsen og veskeføttene som resten. Men jeg synes det funker allikevel 🙂 

 

Den ble ikke helt perfekt (slik  jeg hadde håpet), men er absolutt brukbar. Og jeg liker virkelig fargene 🙂 Inni har den et stort rom, en liten glidelåslomme og to stikklommer. 

Litt morsomt at denne veska ble laget omtrent akkurat et år etter den første 🙂

Nå er jeg i gang med planlegging og forberedelse til en ny utfordring på syfronten; tilpassede jeans til meg selv! Jeg har store forhåpninger, siden jeg alltid sliter med å finne jeans som sitter godt…

Også i år sydde jeg noen påskeposer! Disse er veldig enkle å få til, selv for deg som er helt ny bak symaskinen! Det finnes mange gratis oppskrifter på nett – tror jeg fant min gjennom pinterest.

Ansiktene er kuttet med vinylkutte-maskinen vår (hvis du ikke vil investere i en sånn, kan du få kjøpt ferdige ansikt av en av oss som har en). De strykes på, og holder i vask. Et fint prosjekt for restestoff!

Jeg satt litt igjen med en følelse av at jobbing var det eneste jeg hadde gjort i påsken. Men når jeg ser gjennom bildene som jeg omsider har lagt inn på pc, har det jo vært en del kos også! Vi hadde for eksempel en liten “grillfest” i hagen, og spiste årets første grillede pølser. Enkelt og kos når vi ikke “orket” å lage skikkelig middag.

Jeg fikk til en skogstur med Linda, men det ble ellers ALT for lite tur i påsken, spesielt siden vi hadde fantastisk vær. Igjen pga. jobbingen.

 

Deilig å komme seg ut i skog og mark 🙂

 

Vi har også hatt oss noen turer på lekeplassen. Det er superpopulært (hun gråter hver gang vi går forbi uten å stoppe). Vi har nylig fått ny skatepark også! Og selv om Miriam er alt for liten, elsker hun å se på all aktiviteten mens de større ungene ruller i vei. 

Miriam kaller munnbind for “Munn-ka!” Og synes det er veldig stas å ha det på seg, spesielt hvis noen andre har det.

Også i hagen har vi tilbrakt litt tid. Nå har vi både rikte (huske) og rutsjebane (Miriam kaller den en wii).  Og vi voksne beskjærer busker, hugger ved og rydder til våren. Veldig herlig at Miriam nå har blitt så stor at hun kan underholde seg selv litt til tider.

Håper du også har hatt en god påske. Og at du som meg plukker frem de gode minnene 🙂

I påsken har vi hatt helt nydelig vær. Det var så varmt og godt at jeg til og med måtte ta av genseren og gå i singlett mens vi jobbet i hagen! Så i går bestemte jeg meg for å flytte plantene ut i drivhuset (og ha på en ovn nattestid som holder frosten borte). Og dagen etterpå ser det ut til at vinteren gjør et siste krampetak, for nå er det helt hvitt ute! Og det helt sør på vestlandet hvor vi ikke har hatt vinter på over en måned. 

Ellers i ferien har jeg jobbet en hel del i Planteskolen. Selv om det ikke er fulle dager, føles det som om jeg ikke rekker så mye annet enn litt småting i huset, og å ta meg av Miriam når jeg kommer hjem. Det blir liksom ikke tid til “ferie” (altså turer og sying). Men det er jo fordeler også; jeg tjener litt ekstra,og får en hel del trening og fysisk aktivitet som kroppen har veldig godt av!

God påske. Nyt den siste fridagen! Han er oppstanden 🙂