Du bør ikke tro at du klarer å spise to liter is på en time!

Den russeknuten må jo være helt umulig! Jeg og Monica klarte ikke å spise mer enn en halv tolitersboks sammen! Med denne erfaringen i baktanken kjøpte vi kun en liter neste gang.

Ble kjempe positivt overrasket! Dream is med Melkesjokolade og browniesbiter er ikke feil! Recommanded!

Er heller ikke feil å kjøpe en liter med is til niste på skolebussen!

Har brukt forskjellige Fyll-og justeringslag:) Dette er en flott type altså!!

Legger ut noen bilder fra en super tur til Sandbekk forrige helg.


Chessie som bæsjer:)

Han fine:)

Fuglereir.

Gleder meg til enda en solfylt tur i dag!!

(Regler: Klikk her)

Heart – Love – Light – Dark – Morning – Friend – Heaven – Sweet – Drive – City – Memory – Horse – Purple – Smile – Silence – Freedom – Blood – Rainbow – Gray – Red – Pink – Rain – Cat No Time – Snow – Tears – Foreign – Sorrow – Happiness – Fruit – Flowers – Night – Expectations – Stars – Hold My Hand – Precious – Treasure – Eyes- Abandoned – Dream – Moonlight- Teamwork – Standing Still – Dying – Vampire – Illusion – Family – Creation – Childhood – Stripes – Fire – Sport – Keyboard – Keeping a Secret- Tower – Waiting – Clumsy – Underwear – Message – Queen – Rejection – King- Do Not Disturb – Evil – Horror – Traps – Cigarrette – Hero – Joy – No Color- Obsession – Ocean – Wind – Vulnerable Mirror – Broken Pieces – Princess – Drink – Life – Words – Pen and Paper – No Way Out – Fairy Tale – Cold – Spiral – Magic- Food – Pain – Ice Cream – Forever – Reality – All That I Have – Give Up – Hope – Relationship – Fear – Holiday – Puzzle – Happy – Puppy

Tatoveringen er gjemt bak den gjennomsiktige genseren til Tanja.

Hva synes du om bildet?

Kutless – Smile

On a plane somewhere again
I take my place in line just like every other time
I slide into my window seat
She was sitting there
One seat over so I said “Hello, how are you today?”

With my smile I could see the hope within her eyes
And I knew that something’s different today

[CHORUS:]
Though everything’s the same inside there’s something real
A faith which causes me to change. (But what’s different now)
A spark is gleaming in my eye like diamond stars that fill the sky
I think a smile says it all
A smile says it all

The conversation presses on
As miles pass below, she said I have to let you know
You seem so different to me
There is a joy inside
The love of God is all I know from which this could originate

With one smile I could see, the faith we share inside
And I know that something’s different today

[BRIDGE:]
I see what a smile can say about me
I know that my words are not always what speak
Sometimes it’s not what I say
That the world around me seems to understand


Av mangel på noe bedre bilde fant jeg et fra sommeren. Tatt av Agata Zieńkowicz… Tror ikke dette smilet sa så fælt masse, men….

 


 

FORRESTEN! 

Hvem hadde vel trodd at KRF sitt årsmøte skulle vare i fra klokka 7 til over 12 på natta! Det er 5 timer! Jeg har offisielt fått nok politikk for en stund. Ka(haha)nskje litt lite lurt at jeg står på lista til kommunestyret i KRF? Jeg er egentlig bare “listefyll,” men man vet jo aldri… (Skal ikke nevne vitsen til han ene om at vi ikke burde ha listefyll i KRF)

Tenk om jeg hadde kommet inn i kommunestyret! Det hadde vert noe det..huff.

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

Må også nevnes at Jeg er flink! Har tatt armhevinger og situps i En Hel Uke nå! Hver kveld!  Sukk – Bare tre uker igjen!

 

Jeg tar egentlig veldig mange forskjellige bilder. Litt av alt som kommer i min vei, eller som jeg vil teste ut.

Men det jeg liker alleraller best:

Er å ta bilder av ville dyr! Det er utfordrende; du kan ikke kontrollere dem, og du må være rask. Vanskelig, ja. Men når du da får et godt bilde er det så gøy!

Kattugle – Var (er) så stolt av dette bildet! Egentlig ren flaks:)


Trost- Dette er også et flaks-bilde! Tror egentlig ikke denne kan kategoriseres som vill:P


Admiral – Denne er faktisk vill! Hadde bare vert innestengt litt lenge, så den var bare glad for å bli sluppet ut.

Rød Vannymfe – gøy å ta bilder av insekter! (med litt størrelse på)

Elg – skogen konge:)

Pinnsvin

Rådyr – har mye av dem her om sommeren..

Hvilket bilde likte du best?

Og igjen: Hva liker du best å ta bilder av?

Jeg elsker å synge! Den følelsen når jeg endelig klarer å mestre en sang. Synge uten å anstrenge meg mye, uten å måtte “sjanse på” å treffe tonen.

 (Bilde fra da jeg sang med Vagabond i pappa sin 50årsdag. Tatt av Thomas E. Støle.)

Før sang jeg 1-2 ganger i uken, og nesten hver helg (ofte flere ganger.) Jeg var med i Dekor, et lovsangskor på betania. Måtte slutte med det for å få tid til alt. Og Devoted.

Nå går jeg (fremdeles) i Devoted. Et lovsangsteam som kjæresten min har startet. Vi øver en gang i uka fast, og synger noen ganger i helgene (1-2 ganger i måneden.) Skulle gjerne sunget mer. Elsker det! Dessværre strekker ikke tiden alltid til…

(Bilde fra en “vanlig” Søndag på betania med Devoted. Tatt av Arvid Netland)

Synger andrestemme, stortsett. Altstemme! Men i det siste har jeg også sunget litt mer solo på noen sanger:) Tror alikevel jeg trives best i bakgrunnen, føler da at jeg har mer kontroll, stort sett.

 

Egentlig er navnet Devoted to the son. Viet til sønnen.

Grunnen til at Teamet heter Devoted er at vi har lyst til å Hengi oss til Gud, det er det lovsang handler om! Ikke oss selv, men Ham. Vi er engasjerte, og viet til det vi holder på med, det er i hvert fall det som er målet!

Bestilte bilder i går, på Fujidirekte! Nettopp nå har de et tilbud der du får de første hundre bildene gratis! (+49kroner i frakt).. De neste bildene koster bare 65øre.

Der jeg har bestilt før (japanphoto) Har et bilde kostet 1,15kr, og frakten 100.- Så det er definitivt en forbedring. Gjenstår å se om kvaliteten og servicen er like god (for den er topp hos japanphoto), men jeg har tro på dette! Tar dessuten mye mindre tid, for japanphotos trykkeri er i Tyskland(tar for all del bare ca en uke der, da) Hos Fujidirekte påstår de at bildene mest sammsynlig vil komme innen 3 virkedager: Positivt!

Skal prøve å fortelle dere om dette ble vellykket;) Oooom ca 2 dager! ja!

Så jeg har bestilt ca 150 bilder fra høsten og vinteren 2010 for 70 kroner: Ikke dårlig!

Jeg er en person som har lett for å besvime.. Sånn som i dagtidlig, så skulle jeg inn på badet, og når jeg er kommet hallveis begynner det å svartne for øynene. Da jeg kom inn er det så vidt jeg ser noe; jeg ser doen, men ikke om den er åpen eller lukket. Famler med hendene, lukker lokket, og setter meg ned.

Den fæle følelsen forsvinner, synet kommer tilbake, men bare sånn for å understreke at “jeg var her,” får jeg et stikka av hodepine. Sånn er det når jeg ikke rekker å sette meg ned fort nok…

 

Andre som har dette problemet?

Jeg har lett for å besvime når jeg har trent hard, ligget lenge, eller er stresset eller redd…

 

Skal gjenfortelle en sammenligning Helge fortalte på lørdag.

Se for deg en ganske stor basketballkurv. Kurven henger i den ene enden av hallen, og du står omtrent midt i. Den ser ikke egentlig så høy ut, og du tenker at du kan fint klare å treffe den om du går litt nermere. Så tar du å går frem til omtrent 10 meter fra kurven. Nå er den høyere. Det er ikke helt sikkert du treffer. Hvis du tar de siste skrittene, og havner rett under kurven kan det se ut som om den er himmelhøy; Aldri om du kan hoppe så høyt!

(kilde)

Sånn er det med Gud noen ganger også. Han ser ikke så imponerende og betydningsfull ut på avstand, men når du kommer nærmere er han Dritkul, og Enorm!

 

Synes forresten at du burde ta turen innom >denne bloggen<