Tittel: Det Jesus-revolusjonære MANIFEST

 

Forfatter: Stephan Christiansen

 

Innhold: Boka har mange aspekter. Den forteller historien om Stephan selv. Den forteller også en mye større historie. Om Jesus Revolution, om enkeltpersoners møter med Gud. I tillegg er boka proppfull av god undervisning! Den setter pekefingeren på så utrolig mange viktige sider ved det kristne livet. Boka snakker om Revolusjon! Den oppfordrer til å være radikal og våken og Brennende.

 

Min Mening: Boka både utfordrer og inspirerer meg! Jeg blir glad og inspirert av å høre om suksessfulle episoder hvor Gud har virket. Jeg blir inspirert til å gjøre mer! Samtidig er det mange ting jeg vet at jeg ikke strekker til på. Ting som får meg til å tenke, og til å revurdere noen av mine ståsteder. Det er en positiv ting at Stephan får en til å tenke. Boka er litt tung å lese innimellom, men har også en del lettlest og spennende stoff. 

 

Jeg vil gi boka karakteren 3! (Men den er på grensen til 4) Verdt å lese, men litt rotete i den forstand at det er så mange viktige ting som blir tatt opp samtidig. På den andre siden er den godt organisert i kapitler med egne tema. Jeg anbefaler boka for dem som ikke har noe imot noe å tygge på, og som trenger inspirasjon og gi-på-styrke i kristenlivet sitt!

Har du lest boka? Kommer du til å gjøre det?

Ikke at jeg har brukt to uker på å hekle dette, men… Jeg har faktisk bare brukt de fire dagene etter at jeg lærte å hekle på alt dette! Det er ikke dårlig, synes jeg!

Tar gjerne imot spennende oppskrifter dere andre må ha prøvd! og jeg kommer til å legge ut oppskriften på soppene og muffinsene og Muuligens englene også senere… 


What  do you think?:)

 

 

Etter masse bra ferieminner er det alltid godt å komme seg hjem, selv om jeg også gjerne kunne blitt lenger. Flyet går klokka fire, og så er jeg hjemme i kveld. Har enda en del planer for resten av sommeren, men skal ikke langt ut av bygda. Håper mest mulig av dem kan bli noe av, selv om jeg også skal jobbe så mye som mulig for å spare til ny pc… Ikke barebare!

Nå må jeg ut å sole meg igjen med drikkeyoughurten min! Imens kan du kose deg med noen bilder fra morgenturen min i dag. Peace and Love:)


Ørn!Torsdag gikk Anders, Pappa,Solvår og jeg en topptur! Pappa og Solvår skal på “10 topper i Ringsaker,” så vi “ungene” ble med opp på Ambliberget!Det er så mye nydelig rundt oss om vi bare ser etter! Blir glad bare av å tenke på det! Og av å se på bildene. Nå er det tid for hjemmelaget pizza for min del! Ciao!Sokkene har jeg faktisk selv designet, ja:) Den greia med lang, boblete hals blir nesten som leggvarmere i tillegg til sokker. Herlig på kalde vinterdager! Nå som jeg er på ferie får jeg god tid til håndarbeid og hobby-syslerier, og har fått strikket to par av slike sokker nå. I tillegg har jeg et rødt og hvitt et fra tidligere…

Forresten ble bloggen min vurdert! Skikkelig hyggelig. Om du skulle være interessert i å lese den, eller få en egen vurdering, gå inn på bloggen til Karoline

Det er et nydelig landskap rundt hytta på fjellet. Tirsdag kveld var vi på en liten fisketur ved  tjernet på bilde 3, men fikk ikke noe annet enn en god del knottestikk.


 

Da vi var på hytta la jeg ut en haug med solsikkefrø, og det tok ikke lang tid før det var fylt opp med både ekkorn og fugler. Da det regnet gikk det med noe tid til å studere brettet og dets besøkende (samt fugleboka). Vi hadde på det meste tre forskjellige ekkorn utenfor hytta.

Jeg puttet selvsagt frø rundt på røttene utenfor også, for å få noen mer spennende bilder:)


Det var god underholdning å se ekkornet prøve å komme seg på fuglebrettet…

Med en gang to kom for nær hverandre, endte det fort med at den ene stakk… Men det hendte de jaget hverandre litt rundt og rundt trærne også: Morro!


Utrolig sjarmerende dyr!

– Men nå gjør hun det hele tiden!

Den nyeste hobbyen til Ingrid er  å hekle! Jeg har tenkt på det flere ganger; “Jeg som strikker så mye burde jo kunne hekle…” Men det har bare ikke blitt. Så, på onsdag lærte bestemor meg litt av basicen. Etter å ha knortet sammen et par små blomster var jeg klar! Jeg laget meg en engel! Det gikk ganske greit, og noen timer senere hadde jeg laget enda en:)

Jeg brukte bare restegarn. Noe tynnere garn hadde sikkert blitt finere. Jeg hadde ikke noen oppskrift, men tok det på frihånd etter en engel jeg har sett før:) Englene er ca.10cm høye.

Nå har jeg begynt på et annet hekleprosjekt som også er kjempegøy! Vent å se!

Nå er jeg spent på hva du synes!

Og er det noen flere der ute som kan hekle? Jeg ser det så skjelden!