I morgen er denne flotte helga ferdig, og det er tilbake til det travle livet i praksis. Det kan resultere i nedsatt blogging.

Helga har blitt brukt til konsert med Rush og Fools og Downhere (Helt fantastisk, bilder og full rapport kommer senere), En kjempefin dag sammen med Thomas på lørdagen: vi gikk ut og spiste, hadde en del kvalitetstid sammen, og så film. I dag var jeg på kino med Yvonne, og nyter livet for fullt! Har dessuten heklet noe ekstremt gøy, men det kommer jeg tilbake til senere:)


Andre som har kost seg i helga? Med hva?

Til slutt turte jeg endelig å ta på dem…. Jeg vil ha Emuer når jeg blir stor!!! Amazingly Awesome:D

Noe jeg synes er litt viktig i et forhold er impulsivitet. Jeg blir så utrolig glad når Thomas sier ja etter at jeg har lagt frem en helt sprø og ulogisk plan for dagen. Kjempegøy! Dette var kanskje ikke så sprøtt og ulogisk, men jeg ble allikevel glad da han sa ja til å bli med meg til Stranno kun for å se på solnedgangen:)

“Prinsipper for det 21. Århundre.”  

Tittel: Ungdomsarbeid 

 

Forfatter: Christine Caine

 

Innhold: Boka er skrevet til pastorer eller ungdomsledere i menigheter. Den bygger på lange og gode erfaringer etter et liv som ungdomsleder, og inneholder mange tips for å få et ungdomsarbeid til å fungere. I tillegg litt bakgrunn for hvordan man skal forstå seg på ungdommer i det 21. århundre.

 

Min Mening: Jeg syntes at boka var veldig nyttig! Den er skrevet på en utrolig lettfattelig måte, og med masse interessant stoff! Logisk lagt opp, og med mange gode ting å ta med seg. Anbefaler den for alle som arbeider med undomsarbeid, men kanskje hovedsaklig i menighetssammenheng.

 

Jeg vil gi boka karakteren 5! Veldig grei å lese, og med kjempebra innhold.

 

Har du lest boka? Kunne du tenke deg å gjøre det?

Ligger etter med bloggingen, men her kommer bildene fra forrige helg. Den ble tilbrakt på Lunden leirsted med gode venner, og nye bekjente!

Det ble tid til kortspill (Ligretto!), bading (men ikke for meg), sporlek og konkurranser, bra samtaler og alt annet som hører leirlivet til. Jeg var ikke foruten et par gode turer i stjerneskinnet heller!

Det var forresten mitt lag (Engleongane) som vant alle konkurransene og sporleken samlet:)

Har masse å blogge om, men alt for lite tid. Her er en sak jeg laget for ei venninne for en stund siden:)

Vanskelig å forklare oppskriften. Jeg bare satte i gang, og tok litt om gangen. Ble omtrent slik jeg hadde sett for meg også:)

Hva synes du?

Har allerede poengtert her på bloggen min før at kristen musikk absoulutt ikke er kjedelig, eller trenger å være ensformig. Det finnes i alle sjangere!

Favoritten min når det gjelder de litt mer rocka artistene er helt klart Skillet! Musikken tar deg inn i en annen verden hvor kun den eksisterer, og tekstene er tankevekkende og fengende. Fantastisk som bare det!

 

 Skillet- Awake and Alive

Skillet – Rebirthing

Hvis du klikker inn på sangene på youtube får du tekst også. Valgte å ikke legge dem ut som filmer her på bloggen, fordi det ser så rotete ut…

 

DET SOM ER UTROLIG SPENNENDE er at Skillet kommer til Norge nå i høst! De skal spille i Stavanger den 20. november, og ingen andre steder i Norge! Jeg har selvsagt skaffet meg billetter, og gleder meg til det som antagelig blir en av de beste konsertene jeg har vert på. Skaff deg biletter du også på billettservice.no

Har hatt en konge helg på Lunden leirsted! Mye bra folk: Det er virkelig ikke mye som er bedre enn å se vennnene dine møte Gud!  Har strikket en god del, og blitt kjent med noen nye folk. Kristne leirer er alltid så gøy! Bildene får jeg legge ut litt av senere.

Nå skal jeg gå som bøssbærer om noen få strakser, et løvsangsmøte i kveld, og så er det tilbake til det harde praksis-livet i morgen! Skremmende travelt.

På leiren var det satt av tid til å være sammen med Gud, og den fikk jeg virkelig noe ut av! Anbefaler deg å ta deg tid også:)


Ha en god dag!

Har ikke tid til å skrive mer!

Be Blessed:)

Når jeg endelig ble ferdig med det “svære” hekleteppet, var jeg klar for å ta tak på strikkingen igjen. Startet med noen leggvarmere, men de ble ombestemt til å være sokker etterhvert. Sokkene ble dermed de første jeg har strikket med flettemønster i. Ble ikke superfornøyd, men har lært masse og gjør det nok bedre neste gang… Nå har jeg flere andre kreative ideer til sokker og andre ting, så følg med videre!

Litt av grunnen til at jeg igjen har tid til tidkrevende ting som strikking og lesing igjen, er at jeg er i praksis=ingen leselekser.Utrolig hvordan ca 100 siders lesning i uka legger beslag på andre aktiviteter…

De to sokkene er altså ganske like, selv om de ser litt rare ut på bildet i formen. Det er bare måten de ligger på.


Prøvde å fotografere flettemønsteret sånn noenlunde, så dere kan se. (veldig vanskelig på det først bildet!) Tror jeg skulle ha tatt lenger mellomrom mellom hver snurr. Får prøve det neste gang.

Hva synes du?

Har du prøvd noe lignende selv?