Key to Freedom

Categories tanker, tro og filosofi

Jeg har nettopp bestilt et nydelig nøkkel-smykke på ebay. Fikk det på auksjon til 0.01 dollar (altså seks øre) En ganske god deal, selv om frakten var på 15 kroner. Grunnen til dette plutselige kjøpet var at jeg kom over arrangementet Key2Free på facebook. Den 18. oktober er den internasjonale anti-slaveri-dagen, og da kan de som vil støtte saken, for å skape engasjement, oppmerksomhet og handling, ha på seg nøkkelen, som er et symbol på frihet.

Vet du at det finnes 27 millioner slaver i verden i dag? Se på musikkvideoen under, og lytt til teksten. Visste du at 1,39 millioner er sex-slaver i verden? Vi må ikke bare lukke øynene våre for ting vi faktisk kan gjøre noe med. Vet du at de 27 millionene er enkeltmennesker? De har tanker, følelser, og håp. Vet du at de er skamfulle? De føler skyld for hvem de er, og angrer på ting som ikke er deres feil. DU kan gjøre noe. “Be her Voice, be her Freedom, Come on Stand Up!

Hvis du lurer på hva du kan gjøre, ta turen innom A21 sin hjemmeside. Der har de 21 måter å hjelpe på. Du kan masse. Underskriftskampanjer, blogge for å øke folks bevissthet, gå med nøkkelsymbolet, og fortell folk hva det betyr. Kom på Fjelltur for Frihet (link til Betania sitt arrangement på facebook) neste helg; Vi skal gå opp på Prekestolen, og der skal Egil Svartdal tale om slaveri i dag. Det koster litt å være med, men da får du en t-skjorte, og overskuddet går til A21-arbeidet mot slaveri.

Jeg gleder meg! Det blir en flott tur (har aldri vert der før) og jeg elsker å gjøre noe for en god sak!

1 kommentar

1 thought on “Key to Freedom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *