Et bilde-ras fra turer med Caroline er på vei 🙂

 

Gleder meg til flere fine turer 🙂

Jeg har startet nettbutikk i år for å prøve å selge litt av det jeg lager som jeg ikke har brukt for selv. Jeg har fått totalt dilla på veskesying, men har egentlig nok vesker nå… Så litt av overskuddet havner altså her; MIM. I nettbutikken finner du denne strikkeveska/prosjektveska. Jeg har en lik selv (i andre farger) som jeg bruker hele tiden 🙂

Du finner også en samling vesker og toalettvesker. Her er noen av toalettveskene…

Og jeg har også lagt ut disse reddende englene. All inntekten fra disse gis til veldedighet! Allerede har de sørget for over 14 000kr til folk i nød 🙂

 

Er veldig spent på om jeg kommer til å selge noe nå, når jeg er “på nett” og ikke bare selger til venner og kjente (pluss en og annen messe). Hvis du vil se innom nettbutikken min, finner du den HER. (Selv om jeg ikke har fått lagt ut så mye enda… Alt tar tid)

Blogging har havnet langt bak på lista for tida. For den lista føles stappfull!

I mars begynte jeg på et større skriveprosjekt, som har gjort at jeg har mindre tid til både lesing, sying og blogging. Så det er ikke bare en hobby jeg føler at jeg ikke får tid til!
Utenom hobby så er jo livet fylt opp av lærerjobben, pluss ekstrajobben i planteskolen, hagearbeid og husarbeid, aktiviteter og lek med treåringen. I det siste har det også vært tre bursdagsfeiringer her i huset! Nå har det virkelig nådd et travelt punkt på jobb, så jeg ligger ganske etter med alt for neste uke. Alt dette gjør at jeg lengter etter sommerferie, og all tiden jeg skal få da. Men samtidig ønsker jeg at jeg skal få tid til mest mulig nå i mai også! Og kunne godt tenke meg å bremse tiden litt, så den ikke løper alt for fort….

Målet får vel være å nyte litt hver dag, og prøve å gjøre minst en ting som gjør meg glad. Håper du har en flott dag 🙂

Det er så deilig å gjøre noe utenom det vanlige. Oppleve nye steder, nye landskap og nye ting å utforske. Og det er ikke så mye som kreves alltid. En kjapp kjøretur til stranda som ligger 3 kvarter unna. Eller en utflukt med bøtter og spader ned i skogen for å fange småkryp – eller bare ut i hagen, hvis det er det vi har energi til 🙂

Jeg fikk til jentekveld med to gode venninner – det er jammen sjelden vi får til å treffes uten barn – spesielt siden Charlotte ikke bor her. Veldig kjekt! 

Vi var på påsketreff med egg-trilling (en tradisjon vi har i bygda) og grilling av pølser og marshmallows. 

Miriam var ikke særlig gira på å kaste egget hun hadde dekorert så fint xD

Må bare vise de skjønne tingene Miriam har laget til oss i barnehagen til påske. Kanskje god inspirasjon til dere med barn som vil ha en grei DIY?

Sjekk denne nydelige påskeharen, da <3

Vi var på turer med gode venner i nærmiljø, og løste påskekrimmen “Hvorfor er det et stort bur i skogen??”

Vil du ha litt kvikk lunsj?

Vi gjorde litt inneaktiviteter også. Miriam prøve akrylmaling for første gang.

Lekte med feriegjester…

Tilbrakte en del tid i hagen 🙂

Og med familie!

Og avsluttet med oppkast og omgangssyke, så vi jentene campet i stua 😛

Hadde også et lite syprosjekt; denne buksa. Mønsteret heter “Comfy pants” Og de er skikkelig comfy også 🙂 🙂

Andre som hadde en fin påskeferie? 🙂

Det var en lørdag morgen i påsken, og jeg gledet meg til å være med som utstiller på påskemesse. Og siden det ikke startet før kl 11, fant jeg ut at jeg hadde tid til å sy litt. Og slik ble disse toalettveskene ferdigsydd helt på morgenkvisten. Solgte ingen av dem, da. Men jeg liker dem kjempegodt selv!

Det nydelige bomullslerret-stoffet er fra Ikea (min nyeste favoritt til vesker!). Skinnet på vesken ovenfor er rester fra pappas gamle sofa – og det er jo litt moro! Jeg likte kjempegodt komboen 🙂 De ligger forresten til salgs i min rykferske nettbutikk på epla 🙂 (LINK

Jeg og Charlotte delte bord på påskemessa, og solgte maskemarkører, vesker, litt hekling og strikk, samt noe snop og hårpynt. Veldig trivelig!!