Ingrid’s stekte ris (oppskrift)

Categories S Mat

Her er alt du trenger:

Kokt ris som er avkjølt (gjerne rester fra dagen før. Jeg lager alltid ekstra mye, så jeg kan bruke restene til dette)

Kylling stekt og kuttet i små biter. Krydre med salt og pepper.

Ett egg stekes som eggerøre i små biter.

 

Grønnsaker. Her har jeg brukt gulrøtter, mais og asparges. Men tar det vi har i huset. Krydre med det du liker (jeg brukte Chili, Cumin, Hvitløk og Pepper) og tilsett omtrent en spiseskje med Østerssaus og en med Soyasaus.

Deretter blander du inn kyllingen, egget og til slutt risen. Resultatet blir: Herlig! 😀

Ah, jeg digger stekst ris

4 kommentarer

4 thoughts on “Ingrid’s stekte ris (oppskrift)

  1. Jeg elsker stekt ris <3
    Var i Kina for noen år siden og der spiste jeg mye av det, men jeg lager det også her hjemme innimellom.
    Jeg bruker bare amerikansk blanding og sprøstekt bacon eller skinkebiter og selvfølgelig egg da 🙂
    Kylling har jeg faktisk aldri prøvd, så tusen takk for tipset 🙂
    Ha en fortsatt fin dag!
    Klem til deg fra Engla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *