Frøken kjedelig i matveien (også kjent som eieren av denne bloggen) har bestemt seg for å gjøre noe med de kulinariske kunnskapene sine. I år er ett av nyttårsforsettene hennes å lage 20 matretter som hun aldri har prøvd før. Nå har hun kommet til nummer fire som hun (om jeg må si det selv) mestrer ganske godt nå. Det er veldig enkelt, men for Ingrid er det enormt eksotisk og litt skummelt fordi det er så anderledes. Men Ingrid har lagt av seg ungdoms-smaken og nyter nye, voksne saker!
Den er interessant. Den er spennende. Den er allsidig! Bruk den til tapas, kveldsmat, forrett eller bare et lite måltid. La meg få presentere en oppskrift lært av Bente B:
Det du trenger er:
* En Avokado (du trenger bare en, selv om bildet viser to)
* En pakke med tortillalefser (6 stk)
* Kremost med kryddersmak
* Kesam
* Tynne skinkeskiver
Bruk ostehøvel til å kutte opp avokadoen. Smør først et lag med kremost på lefsa, og deretter et lag med Kesam. Legg på to-tre skinkebiter og dekk hele flaten med Avokado. Rull så sammen lefsa og kutt den opp i passelige biter.
Jeg laget tre slike lefser til meg og mamma. Det var egentlig ganske passelig. Og slik ble resultatet. Ganske flott!
Har du smakt noe lignende?
Vil du prøve denne retten?
Det så godt ut 🙂