Her kommer anmeldelsene fra bøker lest i Januar. Det ble 11 bøker (4 lydbøker).

 1. En falmet nåde – Philip Yancey. En interessant bok om hvordan nåden har falmet i budskapet til de fleste kirker i dag. En ting jeg festet meg ved er kirkens rolle når det gjelder å “kjefte på hedninger” for måten de oppfører seg på. Er virkelig vår oppgave som kristne å “oppdra” resten av verden? Boka har mange fornuftige tanker, selv om jeg ikke er 100% enig i alt. Men den ble litt langtekkelig. Karakter: 4
 2. Mirakelbarnet – Ted Dekker. Caleb har levd et totalt skjermet liv i kloster, uten tvil, smerte og noe vondt. Når han blir en del av verden, blir hverken han eller verden den samme etterpå. En virkelig tankevekkende bok. Karakter: 5. 
 3. Jørgen + Anne = Sant – Vigdis Hjorth. En artig og koselig fortelling om hvor forelsket man kan bli allerede i fjerde klasse. Karakter: 5
 4. Et skritt om gangen – Elizabeth Musser. En god etterfølger til På den andre siden av fjellene. Kanskje ikke fullt like bra som den, men allikevel en nydelig bok om skilsmisse, å finne seg selv, og å gjenoppdage seg selv. Karakter: 5. 
 5. Hva er det med deg? – Jenny Jordahl. Jeg har lest en del tegneserier og grafiske romaner med forbindelse med jobb, og dette var en av favorittene (skrev ikke ned alle). Den tar opp ting som kropp, pubertet, og depresjon på en lettlest måte med gode tegninger. Karakter: 6. 
 6. Arven – Alyson Noel. En fantasybok utenom det vanlige som var lett å bli engasjert i. Jeg liker godt hovedpersonen – som er en tydelig/annerledes personlighet i forhold til mange andre i sjangeren. Karakter: 5. 
 7. Alle disse vakre løgnene – Peter Swanson
 8. Tidsmysteriet – Gareth P. Jones. En bok som begynner veldig bra, men dessverre blir den litt “rotete” for meg etterhvert. Jeg har likt bedre andre bøker av forfatteren… Karakter: 4. 
 9. Legend – the graphic novel – Marie Lu. En actionfylt historie i en dystopisk fremtid. Ikke helt mi greie. Men passer sikkert godt for gutter som ikke er så glad i å lese. Karakter: 3. 
 10. Det store sviket – B. P. Paris. En thriller om ei som blir drevet fra forstanden av skyldfølelse og tidlig demens. Karakter: 6. 
 11. Brødrene Løvehjerte – Astrid Lindgren. Jeg har lest denne før, som barn. En veldig annerledes og dyster barnebok, men fin også på noen måter.

En god lesemåned med stor variasjon 🙂 Jeg er spent på hva februar vil bringe av leseopplevelser!

Det store sviketBildeKilde