Bildene er fra en tidlig morgentur jeg og Yvonne hadde på søndag til blåfjell:)

Stakkars denne sauen har visst blitt halvbarbert! 


Og så de første lammene i år <3

Her bygges det kulisser til en film som skal spilles inn. Genial ide å buge en murvegg til å bygge en by på;)  Filmen er forresten skumringslandet, og den lages av en som kommer herfra. Han har før laget filmen “Mengaloth” 🙂

 

Hunden min Chessie har i det siste blitt spuperglad i å rulle seg! Hun synes det er så gøy at det er helt herlig bare å se på:)   Legger ved noen bilder for å illustrere hvordan det ser ut når hun ruller seg i snøen, selv om de fleste underlag duger:)


Nesten Breakdance!

 

Så må snøen ristes av:)

 

Er hun ikke herlig?

VÅREN

Det er dødt. 

Jeg sitter og venter på at bare noe skal reise seg mot himmelen 

Vise at “det er enda liv!”

Jeg venter og venter.

Venter og lengter

men det synes håpløst. 

Alt er dødt og flatt 

Plutselig!

Så spretter noe opp

En grønn spire fra det flate og døde

håpet er igjen tilbake

 

 

Nå er endelig våren her! 

Har kommet videre i en fotokonkurranse på bloggen til Nina merethe🙂 Så, flott om du vil stemme på meg (men velg det beste bildet, ikke bare stem på meg fordi du kjenner meg)

Nå for tida er det masse som skjer! Er så mye at blogging blir nedprioritert. Litt av grunnen er også at jeg bruker den lille fritida jeg har til å lese; har nemlig begynt å lese twilight-sagaen om igjen på engelsk! Spennende også denne gangen:)

Ellers går tida mi til blandt annet russegreier, ungdomsarbeidet i Pinsemenigheten og skole, venner og kjæreste. Hver av punktene inneholder ganske mange ting, så tida strekker virkelig ikke til som jeg skulle ha ønsket… Men livet er topp, dere!

Ønsker dere en like fin dag som det er her!

Mitt liv er som en billedvev der Gud alene vever.

Han velger fargen selv, som mønstret best fremhever,

men når han vever sorgens tråder stanser pilgrimssangen.

Han ser det hele overnfra. Jeg glemmer jeg ser vrangen.

En dag er veven ferdig blitt og skyttelsen er stille.

Da skal han rulle teppet ut og si meg hva han ville.

Da skal jeg se at mørke tråder også trengs i blant,

så gull og sølv og alle farger berdre bakgrunn fant.

 


Kilde

Falt for dette diktet med en gang… Mye sant i det:) Vet dessværre ikke hvem som har skrevet det…

 

Har gjort ferdig en oppgave om å lage en tegneserieside! Min handler om en gutt som skulle ønske han kunne bli en Giraff…

Hva synes du?

🙂

Russen har en tadisjon på å ha et russebryllup hvert år. I den anledning var det i år Rune som skulle velge seg ei jente. I skolens aula fikk vi alle se hans rørende frieri:)

I selve bryllupet skal alle ha en rolle, og kle seg ut. Men det er enda hemmelig hvem jeg skal være:)

Jeg bestilte nylig noen greier i fra Eyelet Outlet til bl.a. Russebuksa mi. Ble veldig fornøyd, så tenkte jeg kunne skrive litt om hva de selger.

Det jeg likte med siden var de har Gode priser, Rask levering (som heller ikke koster masse) og et flott utvalg!

De selger en god blanding av hovedsaklig Brad og Eyelets. Skal forklare hva det er med en gang:)


 

BRADS

>Kilde<

Brads, eller splittbinders er flotte å bruke til kort eller scrapbooking. De brukes for eksempel til å feste blomster eller bare til dekor. På bildet under ser du hvordan de er brukt bare som dekor, for å gjøre noe mer spennende, i tillegg til at den øverste diamant-braden blir brukt til å holde den rosa sirkelen på plass.


 

EYELETS

<kilde>

Eyelets er noe av det samme som brads, men har en annen måte å festes på, og de kan ikke snurres rundt etterpå. Dessuten er det ofte hull i midten, slik at det blir et hull i hele arket(se de rosa på bildet under).

De må vanligvis festes med en spesiell eyelet-pen som først lager hull i arket, og deretter slår eyeleten på plass, men denne siden har funnet opp en ny type eyelets, kalt quicklets, som er mye lettere; de kan du feste med en vanlig penn! Genialt:)

>Kilde<


Her er noen av de tingene de selger:

                       

De bildene som ikke har en kilde har jeg tatt i fra Eyelet Outlet sin hjemmeside. De har også en stor idebank hvor det ligger mange forslag til hvordan du kan bruke tingene de selger. 

Jeg er kjempefornøyd, og kommer til å kjøpe mer derfra snart igjen:)

Kommer du til å bestille noe her?

Hun ligger helt stille på pulten, beveger ikke en muskel. Ansiktet er dekket av hvit, hard masse. Ut fra høytalerne strømmer rolig, forførende musikk. Rundt i klasserommet er det flere som ligger slik; urørlige og maskerte på pultene sine.

 

Omtrent slik var det i Scenografi-og-kostyme timen vår da vi støpte gipsmasker til de demonske maskene vi nå har begynt å designe. Var merkelig å ligge slik, med den rolige musikken. Det var også merkelig å se de andre ligge slik. som om vi drev med et hemmelig rituale. Tror jeg bare legger ut de ekstraordinøre bildene:

Har du noen gang laget en sånn gipsmaske?