Da stikker jeg ut på telttur til i morgen! Vi skal ha leder-team-building, alle vi som skal være ledere på teamtur til Latvia i sommer.

Imens kan du kose deg med et bilde av de skjønne koppelammene kjæresten min har fått seg!

 

 

Dette blir ei travel helg! Hadde hatt godt av litt god gammeldags avslappning, men det er nok ikke en mulighet. Kommer alikevel til å kose meg Infernalsk:) Det blir helt topp med soving i lavvo fredag til lørdag, og et spennende opplegg på Lørdagskvelden, og tidlig opp for å synge, deretter planlegging av neste jesusgruppe søndag morgen.

Jeg hadde en veldig glad dag i går! Jeg har sykt mye å være takknemlig for! Gode venner, godt vær, et godt liv, en God Gud!

Anbefaler deg å høre på “The Happy Song!” av Delirious.

Spotify: Delirious? ? The Happy Song

 

Sjekk dette fine bildet av meg og Yvonne vi tok nettopp en dag i Thomas sitt studio^^I dette innlegget har jeg samlet noen forklaringer på at du ikke alltid ser Guds svar på dine bønner.

*Be etter Guds vilje. Først må jeg nevne at bønnene må være i tråd med Guds Ord. Det nytter for eksempel ikke å be om at den irriterende kollegaen skal komme i en ulykke for at du skal bli forfremmet. Det står jo ettertrykkelig i bibelen at man skal elske sin neste som seg selv. 

*Gud vet best. Det er noen ganger slik at vi mennesker rett og slett ikke vet hva som er best for oss, og da tar Gud styringen. Han gir oss ikke et bønnesvar som fører til et mareritt. Et litt tullete eksempel kan være: Han gir deg ikke den kjæresten du så inderlig ber om, fordi han ser at du vil bli såret.

*Gud svarer alle. Ja, Gud svarer på alle bønner. Men han svarer ikke alltid “ja.” Han gir deg ikke alltid en lettvindt løsning på problemet. Kanskje gir han deg styrke. Kanskje gir han deg håp. Kanskje bruker han hendelser til å forme deg som menneske.

*Tro at du får. Noe som kan utsette, eller hindre ditt bønnesvar er din egen tro. Det står i bibelen at hvis vi tror at noe skal skje, vil det bli virkelig. Gud Har allerede gitt oss alt, vi må bare ta imot i tro. 

*Noe som hindrer. Det kan være onde krefter som hindrer bønn. Men da hjelper det å be. Gud har gitt oss makt over onde ånder.

 

 
 Ikke gi opp å be!

Søk i Guds ord etter noe som støtter din bønn.

Be etter Guds vilje!

Tro at Gud elsker deg, og vil det beste for deg!

Vit at Gud er allmektig. Ingenting er for smått eller for stort for ham.


Forresten: Finn et annet innlegg jeg har skrevet om dette tema >her<

 

 

 

 

De er overalt. Hvor jeg snur og vender meg ser jeg overskrftene hoppe ut mot meg. “Jeg har spørsmålrunde!” “Spør i vei!”

Jeg må si at jeg ikke skjønner helt greia med spørsmålsrunder. For meg virker det som om vedkommende ikke har noe å skrive om, og derfor bare inviterer andre til å finne på noe for seg. Lesere har skjelden noen seriøse spørsmål å komme med, og bryr seg ofte ikke om svaret, og et sånnt spørre- eller svarinnlegg er skjelden spennende å lese. Jeg leser dem aldri lenger. 

Øker det faktisk statistikkene siden så mange gjør det? Eller får dere flere kommentarer? Noe må det være siden alle  ser ut til å være spørsmålsrunde-frelst. Med mindre spørrerunde-innleggene har mirakuløse virkninger jeg enda ikke har skjønt kommer det til å funke slik på min blogg: Hvis du lurer på noe, har du en rett til å spørre. Hvis jeg ikke vil svare, så har jeg rett til å la være. -Men jeg er ikke så vanskelig, svarer stort sett så godt jeg kan; Ask Away! (men bare hvis du faktisk lurer på noe!)

 

Er så glad! Det er nydelig vær, og våren viser seg fra sin beste side! Foten er også mye bedre, så jeg kan gå nesten uten å halte nå. Skole og russeting har tatt meg igjen, og det samme har alle fritidsaktivitetene. Men jeg har fått litt overskudd av ferien, og er klar for det meste! Gleder meg til å bli enda friskere nå, og til kinoen med min kjære i kveld:)


Have a nice day!

“Hvis dine bønner ikke fungerer, vurder om du skal forandre retning!”

 

Forfatter: Andrew Wommack

Sjanger: Faglitterær 

 Innhold: Boka handler kort sagt om bønn. Den gir deg ikke “den eneste måten å be på” eller “den beste måten å be på,” men den viser “en bedre måte.” Den peker på “feil” i normale personers måte å be på, som kan hindre bønnesvar. Dessuten har den mange kapitler som beskriver en bedre måte å be på, som et alternativ til det du har gjort før. Alle påstander er begrunnet ut fra bibelen, og forfatteren understreker at han har gjort alle “feilene” han skriver om selv, og lært av dem. 

Min Mening: Jeg likte boka veldig godt til å være faglitteratur! Det blir fort tungt og kjedelig, men denne boka likte jeg! Dessuten har den faktisk forandret måten jeg ber på. Det er noe av det viktigste med sånne bøker; at de faktisk skaper en forandring!  Liker både måten boka er skrevet på, og innholdet. Noe av det viktige jeg lærte var hvor viktig det er å stole på Gud, og hvor enormt høyt Han elsker meg! Hvor viktig det er å prise Hans navn, og hvordan jeg skal se på problemer.  Så dette er ikke bare småtterier! Jeg måtte stoppe opp flere ganger midt i boka for å be. Skulle ønske jeg kunne skjønne alt det han skriver enda bedre, for det er så bra! Det er nesten så jeg har lyst til å lese boka om igjen, bare for å “få det inn” skikkelig. Jeg kommer garantert til å lese flere bøker av Wommack! Har allerede noen i bok-køen min ved siden av sengen.

Boka får av meg terningkast  5! Det er ikke mange bøker som forandrer meg og tankene mine slik at det er merkbart med en gang. Den eneste grunnen til at den ikke når helt opp er fordi den er fagrelatert, og ikke skjønnlitterær (er det en god nok grunn?)

Jeg lurer på hvordan dere blogglesere ser på meg? Dere som ikke har truffet meg, men “kjenner meg” gjennom bloggen. På grunn av bloggsamfunnet føler jeg at jeg kjenner mange jeg aldri har truffet.

Det er selvsagt store forskjeller på hvor mye en legger ut om seg selv på bloggen, men du kan alikevel forstå så mye ut fra hvordan andre skriver! “Denne jenta har humor! Og så er hun antagelig flink på skolen, siden hun skriver så bra.” “Denne jenta er nok ikke så fornøyd med seg selv, hun bare rakker ned på egne tanker og utseende sitt.” Bare designet på en blogg sier masse!

Det hadde vert veldig spennende å treffe noen av de bloggeierne som jeg leser fast! Det er mange interessante mennesker her ute!

 Har du det også sånn noen ganger?

Hvordan fårestiller du deg meg som person? 

Vel, siden du lurte så går det egentlig ganske bra. Jeg er litt bedre i foten, men kan enda beskrives som “gul, blå og svær.” Jeg har kommet meg hjem fra Hedmark, og truffet igjen kjente og kjære. For eksempel Chessie, som nå sitter i sengen min, titter ut vinduet, og etterlater seg en sky av hundehår hver gang hun leer på seg. Røytetiden er herved innviet!

Det er så fint vær at jeg har lyst til å gå ut på tur, se på solnedgangen. Men neida. Det vil ikke lille, hissige herr Ankel.  Vet ikke helt hva jeg skal bruke kvelden til (og det er noe som ikke skjer så ofte!) Derfor må jeg spørre: Hva pleier du å gjøre når du vil gjør Noe, (annet enn Tv og Pc)  og sitter der hjemme…? Noen gode ideer?