Thomas og jeg skal til sammen være forlovet i nesten to år, så jeg har hele tiden tenkt at jeg har så good tid. Og jeg har egentlig det også. Tid til å lete etter ting til fargetema og tid til å planlegge de perfekte invitasjonene og tid til å matche alt og tid til å fortvile seg over gjestelista (det må være det vanskeligste ved å gifte seg! Neida. Joda). Men nå er det faktisk ikke så sinnsykt mye tid lenger. Om mindre enn ett år skal jeg stå der i brudekjolen å si ja den 14. juni!

Fremdeles tar jeg planleggingen ganske med ro. Det kan gå en uke eller to uten at jeg tenker på forberedelser. Men det går litt i perioder også. Jeg tror nok det kommer til å bli mer og mer bryllupsplanlegging fremover, men vi er da allerede litt i gang. Jeg planlegger å snart publisere et innlegg med en liten oppsummering av det vi har bestemt så langt.

Jeg er veldig opptatt av hobbysakene mine om dagen (siden jeg har tid til det nå), men da er det en stor fare for at jeg bare blir sittende inne med minimalt med aktivitet. Så vi bestemte oss for å gå en topptur, Pappa, Solvår, Anders og jeg. Toppen var ikke mye å skryte av (vi gikk rett frem hele tiden og endte opp ved siden av et vann), men vi var da i hvertfall i fjellet og hadde høydemeterne i orden.

Multene var ikke helt klar for å plukkes enda. Jeg som er så gira på bærplukking…

Siden “toppen” var veldig full av mennesker på denne nydelige dagen, gikk vi langs elva et stykke for å finne et passende rolig sted å slå leir med stormkjøkkenet. Pappa kokte kaffe og jeg spiste sjokolade.

Vi har jammen nydelig natur i Norge!!

I dag våknet jeg litt over seks, og stod like godt opp (A-menneske ForTheWiN!). Etter et varmt og deilig bad tok jeg kofferten fatt og pakket ned alle tingene mine. Innholdet har vokst seriøst siden jeg reiste hit til Hedmark, og jeg har en mistanke om overvekt… Men alt får plass, og nå, to timer før avreise, er jeg helt ferdig å pakke. Herlig.

Planen er å være hjemme i tre dager og få gjort vanvittig mye før jeg reiser på teamtur til Slovakia, natt til lørdag.

Noe av den fineste jeg gjør, er å gå morgentur. Jeg elsker den rene og klare lufta, stillheten som er full av lyder, alle de nydelige fargene som blir lokket frem av den gule morgensola, dyrene som enda ikke har gjemt seg bort for dagen. Jeg burde virkelig pelle meg opp av senga litt oftere for å nyte disse herlige stundene i naturen 🙂

Andre som liker morgenturer?

Jeg va på besøk hos en sydame da jeg komm over denne usedvanlig stilige veska som inspirerte meg til å lage noe lignende. Veska har trekk med glidelås inni, og er laget av en gammel dongrybukse.

Fant et par andre artige modeller ved googlesøk…

   

Så dette er et av hobby-prosjektene mine akkurat nå 🙂

 

Min siste kreasjon på kjolefronten er en limegrønn finkjole med stretch i toppen. Det er første gangen jeg syr med stretch-tråd, men det fungerte VELDIG bra! Utrolig morro! Jeg begynte å sy toppen med et rektangulært stykke som jeg sydde “vaffelsøm” i, som vist på bildet under.

Deretter stod skjørtet for tur. Det bød egentlig på flere problemer. Men resultatet ble sånn tålig OK allikevel 🙂

Hva synes du? Noe du ville gjort annerledes?

Rixen i Flekkefjord er en kabelbane hvor man kan stå på vannski. Siden jeg, Ida og Anna-Lovise hadde vært så flinke å jobbe frivillig på Kidsplanet hele uka skulle vi få en belønning i form av en tur på Rixen. Selv om vannski ser voldsomt kult ut holdt jeg meg til (det noe enklere) knebrettet. Fantastisk morro og den beste styrketreningen for armene jeg noen gang har hatt!

Her er Anna-Lovise på knebrettet

De skikkelig proffe stod stort sett på wakeboard…

Og noen trikset mer enn andre…

Sola steker brennhett idet vi legget ut piknikteppet, og lager oss sandwitcher. Siden Benita og Juju er vegetarianere består dagens lunsj (eller sene frokost) av pesto, salat og mozzarella. Spennende, anderledes, og nokså godt!


Benita og Juju

Benita og jeg

🙂

Piknik er en av mine sommerfavoritter!

#Ferieminner

Nå har jeg blogget omtrent en uke på etterskudd hele uka. Så jeg tenkte at jeg måtte ha en nåtids-oppdatering.

Akkurat nå er jeg i Hedmark hos pappa. Det er i underkant av 30 grader i skyggen hver eneste dag, og jeg bruker tiden til å bade. sole meg, sy, male og lese. Herlig med en skikkelig sommerferie som bare er ferie (og ikke jobbing eller frivillig jobbing). I dag reiser vi til Oslo en tur, så da blir det nok enda litt stoff-innkjøp (vi skal innom stoff og stil). Jeg skal være i hedmark til tidlig i neste uke, før jeg setter nesa hjemover. Men bare for tre dager! For så er avreise til Slovakia!

Forøvrig kommer jeg til å blogge en del mer om ting som har skjedd i ferien, syoppdateringer og sånt fremover. For det er liksom det som skjer 🙂

Søt Chessie på verandaen før jeg reiste 🙂

Nå har det blitt fryktelig mange innlegg fra uka i Sarons Dal, fra da jeg var leder på Kidsplanet. Men man opplever vanvittig mye på en slik uke, så jeg har bare publisert en liten brøkdel av alle bildene. Uansett; her kommer en litt mer komprimert versjon av de siste dagene i Dalen.

Torsdag foregikk aktivitetene på Vesterdalen skole. Vi lekte leker, spilte ballspill og badet. Og noen av de (crazy) ungene hoppet fra en 7,5 meter høy bro og ned i elva. Jeg fikk sug i magen hver eneste gang. Glemte dessværre å ta med kamera til badeplassen…

 

Senere på kvelden reiste vi til Lyngdalshallen, hvor vi skulle ha en overnatting med barna. Liggeunderlag og soveposer ble ryddet ut på gulvet i idrettshallen, og vi fikk grillmat til middag.

På kvelden hadde vi et møte, som ble veldig bra! Utrolig herlig med barn som er så frimodige!

Klokka ti om kvelden skulle vi i sørlandsbadet i Lyngdal. Ekstra stas var det at vi hadde hele badeanlegget for oss selv. Jeg koste meg masse og byttet mellom badstu, iskaldt sjøvannsbasseng, svømming og boblebad. Digg.

Inne i badeanlegget (hvor jeg igjen hadde etterlatt kameraet et tryggere sted) fikk vi se både solen gå ned og månen stå opp. Heldigvis fikk jeg knipsa dette blinkskuddet da vi var ferdige i badet litt over midnatt.

#Ferieminner