Siden jeg ikke fikk sydd så fort som ideene kommer, ble høstkjolen først ferdig i romjula 😛 Så nå er den klar til vår ogsåvidere! Ble veldig fornøyd med denne, og med en cardigan som dekker ryggen kan jeg bruke den allerede nå 🙂

Gleder meg til alle syprosjekter som kommer fremover også! Har en kjole til klippet allerede…

Vi fikk tid til noen aketurer i romjula – og den siste på selveste nyttårsaften (ikke på aftenen, da, men på dagen). Været var supert, tempen var kald og snøen myk.

Myk… og kald!

Men vi koste oss skikkelig!

Til og med Thomas lot seg overtale til en aketur 🙂

Det første syprosjektet jeg røk på i romjula, var denne julepysjen av stoffer jeg fikk til jul av Ida. Miriam ble veldig begeistret, og gikk i den to døgn i strekk før vi tvang henne til å ta den av 😛 Veldig kjekt når det jeg syr blir satt pris på!

Den er sydd i str 104, og jeg har et lite håp om at den kanskje passer neste jul også (i hvert fall toppen) 🙂

I romjula i år var vi hos pappa i innlandet 🙂

Vi fikk den hvite jula som vi sørpå alltid lengter etter!

Fikk både snøvær og klarvær og minusgrader!

Selv om det var NYDELIG ute, ble det mye innetid med korte dager og 10-15 minusgrader. Jeg var veldig glad for at jeg hadde med meg symaskinen, for jeg fikk sydd både det ene og det andre!

Denne veien er det eneste som skiller pappa og bestemor sitt hus – så det er et koselig nærmiljø. I bakgrunnen ser vi nesten slalombakken Øvernløypa.

 

Det ble mye spylerveske på to lange kjøreturer. Men selve kjøringen gikk egentlig ganske fint. Tok ni timer den ene veien og ti tilbake. Bare en runde med oppkast 😛 

Dette revestoffet har jeg hatt liggende siden i sommer. Miriam har valgt det selv i stoffbutikken, og det er jo litt moro. Så da jeg fant et matchende trykk på aliexpress, måtte det bli et sett med genser og bukse 🙂 Miriam var strålende fornøyd, og ville nesten ikke ta det av seg!

 

I tillegg har jeg hatt litt strikkeprosjekter nå før jul. Det er veldig kjekt! Dette er haukeli-genseren fra Klompelompe; den likte jeg veldig godt å strikke 🙂

Den ble først for stor, så jeg måtte strikke en til, og heldigvis klarte jeg å få den også ferdig til jul 😛 

2021 har vært et kreativt år, og jeg håper 2022 inneholder like mye skaperglede 🙂