Sommeren løper hodestups mot mållinjen, mens jeg prøver å sette hindringer i veien, slik at dagene skal vare lenger. Fremdeles har vi kun hatt en håndfull dager med temperatur-over-20, og ingen av dagene har vært sammenhengende. Fremdeles har jeg badet alt for lite, sydd alt for lite, tjent alt for lite penger. Men nå tikker dagene ut, og det er bare to små uker til jeg skal begynne i helt ny jobb. Helt nytt liv! 

Jeg skal ikke lengre gå hver dag for å lære, for å bli noe. Jeg skal gå hver dag for å undervise – for å være der for andre. Hver dag skal jeg gjøre noe helt nytt som jeg ikke kan, og egentlig ikke vet om jeg er flink til. Hver dag er ukjent. Og jeg er SÅ spent på å bli kjent med dem. Så spent på elevene jeg skal ha, kollegene jeg skal samarbeide med, og hverdagene mine. Tro hvordan dette vil bli?

Stemoren klarer i hverfall å nyte sommeren. De har blitt helt enorme, og dekker georginen som egentlig vokser midt i.

“Åpner døren til et dypere, mer intimt, mer kraftfullt forhold til Gud.”

Boktittel: Faste

 

Forfatter: Jentezen Franklin

  

Innhold: En bok som handler om faste – hvorfor og hvordan skal man gjøre det som kristen. Franklin deler erfaringer, vitnesbyrd, bibelsk undervisning og praktiske råd om det å faste. 

Min mening: Denne boka har jeg hatt i hylla lenge. Jeg tenkte at det var et tungt, men viktig tema, og jeg ville lese den når jeg hadde tid til å praktisere det. Jeg hadde rett i at faste er et spennende tema – men jeg ble faktisk overrasket over at boka ikke var på langt nær så tung å lese som fryktet. Jeg lærte masse, og ble veldig inspirert til å faste mer selv (noe jeg er inderlig dårlig på). 

Terningkast: 4. Praktisk og lærerik Jeg anbefaler den til kristne som ønsker å overgi seg til Gud – på en måte som koster mye, men har desto større belønning. 

Lurer du på hva som er vitsen med å faste? Jeg synes enda det er vanskelig å svare på etter å ha lest boka, fordi det er mange grunner. Det har mange helsemessige fordeler. Det hander om overgivelse til Gud. Det handler om bønn – og bønnesvar. Og det handler om prioritering. Du må nok bare lese boka selv, dersom du enda er nysgjerrig 🙂 

 

BildeKilde

Digger denne søte elefanten. Enkel å hekle, og lett å like 🙂 Oppskrift HER.

Den trivdes også samme med den lille ugla jeg heklet for en stund siden. Så de fikk plass i vinduskarmen sammen. 

Det er kjekt å ha noen sånne ting på lager. For eksempel dersom man trenger props til en babyshower…

Neste prosjekt blir vel en rosa elefant 🙂

Her er morgenutsikten fra huset vårt. I dag er en spennende dag, for i dag skal vi bruke mye tid på å øve med lovsangsteamet for å bli knallklar til å spille når høsten er i gang igjen i midten av august. Det er så spennende å synge sammen med så flinke folk! Og jeg gleder meg virkelig til å komme i gang igjen… Men sykt rart å tenke på at august nærmer seg raskt. Snart skal jeg begynne i helt ny jobb!

 

Sokndal er ei lita bygd, men vi har mange toppturer. Jeg har faktisk gått hele tre toppturer i år som jeg aldri hadde gått før. En av dem var denne turen til Fladen. Det er en kort, men bratt tur som følger en gammel skinnevei som har blitt delvis bygget om til trapp. 

Jeg gikk sammen med de fineste folkene: Cathrine og Charlotte. 

 

Utsikten fra toppen…


Herlig med litt frisk luft, og å få brukt musklene! 

Kunne gjerne gått topptur hver dag, hvis jeg bare hadde enda mer tid og energi 🙂

Det er ikke lenge siden vi passet en liten valp. (bilder her) Og nå er vi hundevakter igjen, i en ukes tid. Denne gangen heter hun Rexi og er en halvvoksen, superhyper border collie. Søt? 🙂

Vanskelig å få et klart bilde av den livlige hunden i dårlig inne-lys 😛 LEKElekeLeke!

Og når vi først var inne i hundemodus, så smekker jeg inn et bilde av Blitz som var på besøk for noen dager siden. Du kan lese mer om henne og familien hennes på clickerdog.

Kos  🙂 

 

 

Har samlet litt bilder fra de siste dagene som gir meg sommerstemning. Været spiller ikke helt på lag, så da må man bare gjøre maksimalt ut av de få glimtene med sol man får. Så er det faktisk ikke så rent lite kos man kan få til allikevel 🙂

Blomstene fikk fart på seg i løpet a juli. De klarer seg i dette været, så da må jeg det også. Er veldig fornøyd med den nye bruken til den gamle vasken i kjelleren. 

En av tingene jeg var veldig spent på i vår nye hage, var fargen til kaprifolen  en klatreplante som tar opp masse plass i hagen. Ble ikke heeelt imponert..

Gule rips: modne. Venter enda på de røde…

Vi har fått oss orkidè i hagen. Flekkmarihand er en av de ville orkidèvariantene i Norge. Den er dessuten fredet 🙂

Irisen er avblomstret nå, men den var nydelig så lenge den varte, og fikk masse blomster.

Har fått tid til litt grilling og vennekvelder. Her ser vi Charlotte under en noe kjølig grilling hos Renè


Thomas i sommerstemning. 

Hva får deg i sommerstemning?

Dagene flyr av sted med jobbing, oppussing og venner. I går fikk jeg tid til både en topptur, og en spillekveld med god-folkenene. Badet begynner virkelig å ta form – men mangler enda noen småting. Så jeg får heller legge ut noen bilder fra stua. Her er en krok som jeg har blitt fornøyd med. Wallsticker fra ebay, ramme fra perfect home (innflytningsgave), og pute fra nille. 

Brukte litt innpakningspapir i bilderammen for å fylle ut de feltene vi ikke hadde bilder til, og for å ta igjen fargene i puta 🙂

I dag tror jeg vi skal ta oss en tur på IKEA etter jobb før det blir Nachos hos Renè. Enda en travel dag som flyr av sted. 🙂

Disse søte hekleuglene blir jeg nok aldri ferdig med. De er så enkle og raske og søte. Også tikker det inn en bestilling med jevne mellomrom. Oppskrift HER

På Ufestivalen i sommer fikk jeg være med på colorparty – noe jeg lenge har hatt lyst til. Stemningen var langt oppi skyene. Og sånn ellers så lar jeg bildene fortelle selv…


Da jeg badet etterpå, stod jeg opp fra et oransje badekar… 😛