Bønnens kunst

Categories H bok

“For at Gud skal få utrettet det Han ønsker, må den sanne bønnens kunst gjenoppstå i menigheten.”

Boktittel: Bønnens Kunst

 

Forfatter: Kenneth E. Hagin

 

Innhold: Å be er enormt viktig for å ha et godt kristenliv. Hagin forteller i denne boka en del erfaringer med bønn, og understreker at bønn utretter store ting. Det er faktisk vår plikt som kristne å be, slik at vi kan hjelpe andre mennesker som trenger det. 

 

Min mening: Jeg har lest flere bøker av Hagin nå etterhvert, og flere bøker om bønn, men jeg kan ikke si at denne skilte seg ut på noe spesielt vis. Den er bra, og inspirerer meg til å be, men ikke livsforvandlende. Den er delt inn i korte kapitler (bra), men har noen poenger som jeg ikke helt får tak i (mens andre poenger blir påpekt flere ganger etter hverandre).  

BildeKilde

Terningkast: 3. Bra, men ikke den beste.

Anbefaler å heller lese En bedre måte å be på av Wommack. Andre bøker jeg har lest av samme forfatter er: Hva bibelen sier om demoner og onde ånder og Hvordan du kan bli ledet av Guds Ånd.  

Målet mitt er å lese femti bøker i år. Dette var nr. 17. Nå skal jeg i gang med en roman igjen. Håper den er bra, for nå har jeg lest flere middelmodige bøker, og jeg har lyst på en skikkelig vinner. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *