Helgas absolutte høydepunkt

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Denne helga har vært, og er herlig. Jeg har fått gjort mye, og truffet mange flotte folk. Bakteppet er sol hver dag, og i dag er himmelen spesielt klar og nydelig.

Høydepunktet fredag var internasjonal kveld. Jeg fikk tilbrakt tid med nye venner og Vilde, niesa mi, samtidig som jeg fikk møte mange nye (og gamle) innbyggere i bygda, og en del av de skjønne elevene mine var også der. Det går mer og mer opp for meg hvor viktig det er å inkludere innflyttere i nærmiljøet! Spesielt på et så lite sted hvor “alle kjenner alle, og resten bryr vi oss ikke om.” 

Minitips: Toppen min kan kjøpes på ebay for 25kr HER. Jeg har gått litt amokk på ebay, så det kommer nok flere anbefalinger etterhvert…

 

 

Høydepunktet på lørdag var todelt. For det første var det enormt gøy å male videre på maleriet mitt, og kjenne litt mestring! For det andre koste jeg meg veldig med pizzagjester: Søte Yvonne, radarparet Sølvi-Oline og John-Kenneth, og verdens søteste sjarmør Sverre-Johannes! Strengt talt var lørdagen full av høydepunkt!

 

 

Sneakpeak av maleriet som ikke er helt ferdig. Surrealistisk, fargerikt, og jeg er på vei til å bli veldig fornøyd (håper jeg).

 

 

 

I dag har jeg også gode planer! Skal til Lye og treffe igjen studievennene Monica og Malin. Det er forening, og jeg har egentlig lyst til å ta med maleriet, eller symaskinen, men det blir litt for mye å dra med seg. Så det blir nok heller strikkeforening denne gangen. Tar med et bilde av Chessie til slutt. Hun bor hos oss for tiden, og gir oss masse, masse glede, kos, og hundehår. 

 

1 kommentar

1 thought on “Helgas absolutte høydepunkt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *