Kjærlighetens Fem Språk

Categories H bok

Vi må være villige til å lære oss ektefellens primære kjærlighetsspråk hvis vi skal kommunisere kjærlighet på en effektiv måte.”

"Kjærlighetens fem språk - hvordan uttrykke hjertevarme overfor den du er glad i" av Gary Chapman

Forfatter: Gary Chapman

 

Boktittel: Kjærlighetens fem språk

 

Innhold: Ekteskapsrådgiveren Gary Chapman deler i denne boken sine viktigste oppdagelser om å få et ekteskap til å fungere. Deriblandt det han beskriver som “en kjærlighetstank” som må fylles opp for at mennesker skal fungere, og “fem ulike kjærlighetsspråk” som er utgangspunktet for de fleste misforståelser i relasjoner. Gjennom å lære seg partnerens (eller barnets osv) primære kjærlighetsspråk kan man unngå å såre hverandre, og utrykke kjærlighet for å fylle hverandres behov, eller kjærlighetstank.

 

Min mening: Dette er andre gangen jeg leser denne boka, og den er fremdeles like nyttig og opplysende. Jeg synes virkelig den er verdt å lese for alle som er i et forhold, eller som kommer til å bli det. Den er forøvrig nyttig i alle relasjoner; til foreldre, barn, søsken, venner. Les den!

 

Terningkast: 6. Lettlest, lettforståelig, og veldig viktig. Jeg anbefaler den til høytlesning sammen med ektefellen din, men den er også en stor inspirason å lese for seg selv.

 

Jeg har som sagt  lest boka for andre gang, og dette var i anledning at vi fikk boka til bryllupet. Det passet meg utrolig godt, for jeg har lenge ønsket meg den… Det går litt sakte med lesing for tiden, men jeg har jammen klart å lese mye av det jeg har kjøpt, så nå leker jeg med tanken på å kjøpe flere bøker igjen. Noen som har en anbefaling?

BildeKilde

#bok #bokanmeldelse #bokanbefaling #bøker #anbefalt #anbefaling

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Kjærlighetens Fem Språk

  1. Rekker ikke å lese så mye for tida, men denne boka har jeg også lest. Jeg syns den har mye for seg, og gir viktig påminnelse om at mennesker viser sin kjærlighet på mange ulike måter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *