Date Night med fem par!

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Fredag (for snart en uke siden) arrangerte vi Date Night i leiligheten. Vi hadde invitert fem par til å komme å ha fempeldate (?!) med oss. Kvelden startet elegant med tapas, som mennene (stort sett) hadde laget. Det var mange lekre retter, og mye gøy å smake på!

Da maten var ferdig hadde vi litt program i vente. Første punkt var en Quiz hvor parene innad konkurrerte om hvem som kjente den andre best. Til slutt talte vi sammen poengsummene i hvert par, og kåret et taper-par som fikk en super bok om kommunikasjon i forhold(les om boka her). Det gøyeste med quizen var nok bonus-spørsmålet der alle som ville kunne skrive et dikt til sin utkårede, og få ganske mange poeng dersom de andre likte diktet. Det ble utrolig mye latter og gøy ut av dette!

 

Var forresten litt skuffende da Thomas klarte å bomme med ett år på dagen vi ble sammen. Men ikke værst at han husket riktig dato, da 🙂

 

Neste underholdningsinnslag var en “kyssekonkurranse” hvor alle parene beskrev sitt mest kreative, kleine og romantiske kyss. Vi kåret en vinner i hver kategori som fikk diplom 🙂 Igjen: masse latter og kos!

Jeg var i hvert fall utrolig fornøyd med denne hyggelige og vellykkede kvelden som endte med at vi ble sittende å prate og kose oss med kake til langt på kveld 🙂

 Så herlige venner vi har!

 

1 kommentar

1 thought on “Date Night med fem par!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *