hits

Starten på bikinisesongen allerede?

Da jeg fant et billig og mykt stoff som minnet meg om bikinistoff, tenkte jeg at tiden er inne for å prøve seg! Det er ikke enkelt å finne den perfekte bikinien, og jeg liker egentlig ingen av de jeg har selv for øyeblikket. Så det passer bra med en ny en. Mitt første forsøk ser du nedenfor her. Jeg startet med trusa, siden det er den enkleste biten. Denne er vrangsydd med mye hjelp fra youtube. Jeg ble egentlig veldig fornøyd, men passformen er ikke helt optimal, så jeg skal prøve meg en gang til før jeg lager toppen... 

Det er litt moro at jeg nå kan sy mange av klesplaggene jeg bruker til vanlig, selv! Mye er billigere enn i butikken, og i tillegg får jeg det akkurat slik jeg vil, personlig og unikt! :) 

Hva synes du? Kunne du gått i en hjemmelaget bikini? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 26 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...