hits

Hjemmesydd juleantrekk

For første året siden jeg begynte å sy, ville jeg prøve å sy skjørt og topp i stedet for en kjole. Fordelen er jo at kombinasjonene blir flere, og plaggene kan forhåpentligvis brukes i enda flere anledninger :) Dessuten har jeg alt for få skjørt- og egentlig fine topper også. Så: Vinn-vinn! 

 

Stoffet til skjørtet kjøpte jeg i London i sommer. Det er plissè i en slags sølv-gull-blanding-farge. Nederst sydde jeg rullefall med overlockmaskinen, og det ble veldig fint med den litt bølgete nedrekanten, synes jeg. Oppi livet sydde jeg i en svart strikk. Total kostnad var omtrent 100kr.

 

Så var det toppen. Dette stoffet kjøpte jeg som en rest på 40% avslag på stoff og stil (elsker restebordet!) Jeg liker kjempegodt dette stoffet; det er ikke bare blått som er min favoritt-klesfarge, men i tillegg med blomster på! Mønsteret er fra et blad jeg lånte på biblioteket (Alt om håndarbeide). Det er egentlig et kjolemønster som jeg bare forkortet. Jeg liker splitten i ryggen. Jeg liker de flaksende "sommerfugl-ermene." Jeg liker at den har en inntilsittende underdel som gjør at en kan føle seg helt trygg, og jeg liker at den er utrooolig behagelig :) 

Se zadie-kjolen jeg har sydd i dette stoffet HER.

 

Til sammen blir dette noe sånt som dette her. Kunne du brukt noen av dem? :)

 

Til slutt slengte jeg meg rundt og sydde en matchende hårstrikk av restene. Samt klippet klar til å lage noen sløyfer (men de har jeg ikke sydd enda). Greit å få brukt småbitene til noe også! Og en hårstrikk kan jo være veldig greit å ha! 

2 kommentarer

Iselin Renée

30.12.2017 kl.11:50

Så utrolig fint, flink er du :)

ingrid

30.12.2017 kl.12:44

Iselin Renée: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...