hits

Ææh, det er snart august!

Sommeren løper hodestups mot mållinjen, mens jeg prøver å sette hindringer i veien, slik at dagene skal vare lenger. Fremdeles har vi kun hatt en håndfull dager med temperatur-over-20, og ingen av dagene har vært sammenhengende. Fremdeles har jeg badet alt for lite, sydd alt for lite, tjent alt for lite penger. Men nå tikker dagene ut, og det er bare to små uker til jeg skal begynne i helt ny jobb. Helt nytt liv! 

Jeg skal ikke lengre gå hver dag for å lære, for å bli noe. Jeg skal gå hver dag for å undervise - for å være der for andre. Hver dag skal jeg gjøre noe helt nytt som jeg ikke kan, og egentlig ikke vet om jeg er flink til. Hver dag er ukjent. Og jeg er SÅ spent på å bli kjent med dem. Så spent på elevene jeg skal ha, kollegene jeg skal samarbeide med, og hverdagene mine. Tro hvordan dette vil bli?

Stemoren klarer i hverfall å nyte sommeren. De har blitt helt enorme, og dekker georginen som egentlig vokser midt i.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 26 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...