Faste

Categories H bok

“Åpner døren til et dypere, mer intimt, mer kraftfullt forhold til Gud.”

Boktittel: Faste

 

Forfatter: Jentezen Franklin

  

Innhold: En bok som handler om faste – hvorfor og hvordan skal man gjøre det som kristen. Franklin deler erfaringer, vitnesbyrd, bibelsk undervisning og praktiske råd om det å faste. 

Min mening: Denne boka har jeg hatt i hylla lenge. Jeg tenkte at det var et tungt, men viktig tema, og jeg ville lese den når jeg hadde tid til å praktisere det. Jeg hadde rett i at faste er et spennende tema – men jeg ble faktisk overrasket over at boka ikke var på langt nær så tung å lese som fryktet. Jeg lærte masse, og ble veldig inspirert til å faste mer selv (noe jeg er inderlig dårlig på). 

Terningkast: 4. Praktisk og lærerik Jeg anbefaler den til kristne som ønsker å overgi seg til Gud – på en måte som koster mye, men har desto større belønning. 

Lurer du på hva som er vitsen med å faste? Jeg synes enda det er vanskelig å svare på etter å ha lest boka, fordi det er mange grunner. Det har mange helsemessige fordeler. Det hander om overgivelse til Gud. Det handler om bønn – og bønnesvar. Og det handler om prioritering. Du må nok bare lese boka selv, dersom du enda er nysgjerrig 🙂 

 

BildeKilde

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *