Steinhuggeren

Categories H bok

“Da presten banket på døra noen minutter senere, følte Patrik at han og Martin ikke kunne gjøre noe mer. De forlot huset som de med sitt budskap hadde hensatt i sorg, og satte seg i bilen i innkjørselen.”

 

"Steinhuggeren" av Camilla Läckberg

Boktittel: Steinhuggeren

 

Forfatter: Camilla Läckberg

 

Innhold: En følelse av intens håpløshet er følelsen Patrick sitter igjen med etter at en liten jente blir funnet druknet i havet. Mens Patrick strever med å sjonglere jobben på politistasjonen med den travle tilværelsen med spedbarn i huset, får vi høre den dramatiske historien om hvordan ondskapen kom inn i, og holdt seg i livet i en familie gjennom generasjoner.

Min mening: Jeg har mer og mer sansen for Läckbergs krimromaner. Hun skildrer personer på en så troverdig og treffende måte, samtidig som at plottene er utrolig spennende, så jeg ble helt hekta på denne boka fra begynnelse til slutt. Det eneste som irriterer meg litt, er at etterforskerne alltid får vite viktig informasjon en stund før oss lesere – og vi må vente en god stund etter at de har “skjønt” saken. Men denne gangen hadde jeg faktisk en mistanke om hvordan det hang sammen ganske tidlig, og det var gøy å få den bekreftet!

BildeKilde

Terningkast: 6. Anbefaler også den første boka i serien; Isprinsessen.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *