Drømmer meg tilbake…

Categories G Reise og ferie

De siste årene har det blitt flere utenlandsreiser. Og når jeg ser tilbake, kan jeg ikke annet enn å lengte til varmen igjen. Det er litt trist at vi ikke har noen planer om flere utenlandsturer i nærmeste framtid. Nå er det hus, hjem og familieliv som gjelder. Og det er jo bra det. Men det svir litt i reisehjertet 😛

Her er i hvert fall noen høydepunkt fra mine siste reiser:

Våren 2017 var jeg og Andrea i Marokko. Det var en fantastisk innholdsrik og rimelig tur der vi ridde på kameler, hilste på en slange, prutet på markedet, og badet på takterassen.

 

 

Samme våren fikk jeg også være med som leder på tentroturen til Tyskland. Det er deilig å reise litt lenger sør tidlig på våren, for Tyskland ligger alltid litt foran oss. Og veldig kjekt å tilbringe tid med konfirmantene, for ikke å snakke om all spenningen i Heide Park. 

 

Sommeren 2018 besøkte jeg Asia for første gang, med to uker i Thailand. Deilig frukt, spennende dyr, en intens luftfuktighet, og helt eventyrlig natur… Jeg digger Thailand!

London var jeg innom både sommeren 17 og 18. Først i forbindelse med Hillsong Conference (som var helt fantastisk!) og senere var vi på en par-weekend med mye god humor, mye shopping, og god stemning.

Jeg har virkelig vært heldig! Både fått to nye verdensdeler, og to nye land på lista mi de siste to årene.

Hadde det ikke vært begrenset med tid og penger, kunne jeg virkelig reist myye mer. Men jeg må nok bare smøre meg litt med tålmodighet nå, tror jeg… Sukk… Og drømme meg tilbake… <3

Hvor går dine reiseplaner?

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *