To turer for lenge siden

Categories E Natur og Turer

Det har blitt mindre regelmessig blogging i det siste. Den største grunnen er egentlig at PCen begynner å skrante. Den er treig, stopper noen ganger helt opp, og samarbeider ikke. Så derfor har den ofte blitt stående alene. 

Men her er altså noen bilder fra turer. Først ut gikk vi en tur til Gursli-gruvene. På veien fant vi mange artige dyr, bl.a. denne sleva! 

 

Mange vakre hvitveis 🙂

 

Og en helg gjeng med artige firfisler… 

 

Naturen er flott her i området. Ninja storkoste seg, og det gjorde vi også. Trærne var bøyde etter en vinter med mye snø, og mange trær hadde knekt tvers av! 

 

 

 

Neste dag var vi klare for neste tur, som gikk til Lindland demning. En nokså kort tur med en del oppoverbakke. Flott når man vil slippe å gå i ulendt terreng, har lite tid, og gjerne vil få litt trim. Naturen er jo også upåklagelig her i området! 

Denne helga har jeg jobbet mye i planteskolen. Det tar på å ikke ha så mye fri, men jeg vet at pengene kommer til å bli nødvendige fremover! Det har vært litt skralt i det siste, og når jeg tenker på at vi snart skal til Thailand, vil hver krone tjent være til hjelp 🙂 

Men i dag skal jeg ha fri, og vi skal ut på “eventur” igjen! Ønsker alle ei flott pinsehelg! 

 

1 kommentar

1 thought on “To turer for lenge siden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *