Mål for Juli

Categories O interessa

Nyttårsforsetter kan være så vanskelige å holde noen ganger, så i år har jeg heller benyttet meg av månedsforsetter. Da blir tidsrammen litt mer overkommelig, og man kan justere målet etter behov. 

 

HVORDAN DET GIKK I JUNI:

Målet mitt i juni var å gå minst en topptur i uka. Det har gått kjempebra! Jeg har overskredet målet, og gått flere turer noen uker. Det passet selvsagt godt med årstiden, og jeg har lyst til å gå enda mer tur den neste måneden… 

 

MÅL FOR JULI:

Derfor blir målet for juli å gå minst to turer i uken som er lenger enn en halvtime. Det vil si at det ikke må være toppturer. Da får jeg litt mer frihet til å klare minst to i uka. Også her ser jeg at jeg kan klare å overskride målet. Og i så fall er det bare pluss. Ikke alltid like lett å få til i en travel feriehverdag (haha). Men helt seriøst: vi skal reise litt, og hente valpen vår, og mye forskjellig i juli. Så ikke lurt å ta seg vann over hodet. 

Har du noe du har lyst til å få gjort i juli? 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Mål for Juli

  1. Masse flotte bilder fra din sommer. Ser ut til å være masse kos med å ha valp. Herlig. Har venninne som har hund, og snart får valper. Blir så spennende..Har ferie ennå, litt hektisk og en del gjøremål og utflukter, men kommer etterhvert skikkelig tilbake. Måtte bare innom for en tyvtitt hos deg. Du har sydd flere fine ting. Mulig jeg burde prøvd meg på toalettveske eller noe sånn..

  2. fjellgeitbundingen: Såå koselig med valper 🙂 De er altså så skjønne!
    Ja, toalettveske er veldig gøy å sy 🙂 Og supert til gaver!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *