Jaget

Categories H bok

“Hun tok Michaels pute, lukket øynene og gned varsomt ansiktet mot det myke bomullsstoffet (…) “Hvor er du Michael?” hvisket hun før hun endelig falt i urolig søvn.

Bilderesultat for jaget alan jacobson

Boktittel: Jaget

 

Forfatter: Alan Jacobson

 

Innhold: Laurens ektemann er savnet, og mystiske ting begynner å skje. Er det paranoiaen hennes som blir forsterket, eller er noen virkelig ute etter henne? Lauren begynner gradvis å forstå at hun kanskje ikke kjente mannen sin så godt som hun trodde.

Min mening: Etter kun et par sider var jeg hektet på boka. Den begynte veldig spennende, og inneholdt alle faktorene jeg liker best (en psykolog, et mysterie, og en forskrudd morder.) Boka var nokså lang, og det perfekte førsteinntrykket ble kanskje svekket noe. Men det var fremdeles en lesbar bok. Slutten reddet seg også ganske godt inn, men en heftig avsløring.

 

Terningkast: 5. Endelig en bok jeg ikke bare “gledet meg til å bli ferdig med.”

 

BildeKilde

3 kommentarer

3 thoughts on “Jaget

  1. Ida Øverland: Jeg synes den var veldig spennende, men dersom du har vanskelig for å lese, ville jeg ha begynt på en tynnere bok. Jeg anbefaler “Flink pike” hvis du ikke har sett filmen Gone Girl. Eller Mary Higgins Clack – stemmenes rop. Eller Joy Fielding – Løgner fra fortiden.
    Disse gir litt av den samme creepy spenings-følelsen som jaget, men er litt kortere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *