Gode ebay-kjøp

Categories O interessa

Her har jeg samlet noen av mine ebay-kjøp fra den siste tiden, som jeg er fornøyd med. Det er moro å klikke inn en godbit eller tre i måneden. Spesielt når det er til en overkommelig pris! Under hvert bilde finner du en omtrentlig pris (inkl. frakt), og link til det jeg har kjøpt. 

Først ut er en baggy topp. Denne har jeg faktisk kjøpt to av! Kvaliteten er helt grei. Passformen er løs og behagelig. Den første jeg bestilte var grønn, og stemte godt med bildet. Denne gangen har jeg bestilt beige, og fikk lys rosa. Men synes ikke egentlig det gjorde noe. Jeg bestilte to størrelser større enn vanlig, og da passer den fint (skal jo være nokså baggy). 

Link 1Pris: ca 57kr

 

Nummer to er et tips til oss lærere (eller småbarnsforeldre?). Disse klistermerkene koster under en tier, og har over tusen små smilehoder der ALLE er glade, i ulike varianter. Perfekt til å lime på norskleksa, og elevene elsker det. De er nokså små, da. Men desto søtere 🙂

Link2 Pris: ca. 9kr

 

Disse kulepennene tror jeg at jeg har anbefalt før. De er rimelige, og funker godt til både fargelegging og skriving. Bruker dem mye, og har bestilt flere ganger. 

Link 3. Pris:ca 28kr

 

For dere strikkere, er dette et supert kjøp. Nå trenger jeg aldri å være redd for at jeg ikke skal ha den riktige rundpinnen. Jeg har kjøpt et sett med 40cm lengde, og et sett med 60cm. Da får man alle tykkelser! Og de er veldig gode å strikke med! 
Dersom du kjøper sokkepinner, bør du være obs på at de fleste selges i sett på 4 pinner (i Norge er vi mest vant til 5)

Link 4 Pris: ca 23kr

 

Jeg bestilte dette beltet i svart, og vurderer flere farger! Har stretch, er ikke for lite til meg som vanligvis bruker str. L, og setter virkelig prikken over i’en på mange av kjolene mine. 

Link 5 Pris: ca 25kr

 

Det samme gjelder dette beltet med stretch i. Jeg kjøpte det i gull, og kommer nok til å kjøpe sølv også. Det er behagelig, og ser veldig fint ut på. Klikk her for å se et bilde av beltet på meg.

Link 6 Pris: ca 19kr

Andre som har noen ebay-kjøp å anbefale? 

5 kommentarer

5 thoughts on “Gode ebay-kjøp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *