Før og Etter-bilder fra Badet

Categories C Hus, hjem og hage

 

Vår store stolthet, og det eneste rommet som nå ser meget presentabelt ut, er badet. Utgangspunktet var ganske magert, og underveis-prosessen var grusom. Men nå er det hele over, og vi er hundre tusen kroner fattigere, men ett stykk (pent) bad rikere. 

Før-bildet er ikke så ille. Men bilder lyver. Og dette badet var mye værre enn det ser ut som. Veggene var ujevne, vinduene fulle av misfarging og flassende maling, pluss at en vegg delte det ene vinduet i to(?!). I tillegg var badet på under fire kvadratmeter med en gammel dusj og veldig upraktisk speil (det du ser til høyre som ikke henger over vasken, men over doen). 

 

Vi reiv den merkelige veggen som stoppet midt i vinduet, også reiv vi egentlig alt annet i tillegg. Vi var uten dusj i over en måned, men hadde heldigvis en midlertidig (litt creepy) do i kjelleren. Vips, så hadde vi litt over 8 kvadratmeter å boltre oss i! (Skjønner virkelig ikke hvorfor noen har sett opp den veggen. Det som ikke var bad, ble kun brukt til å ha fryseren i.  Waste of great space!)

.

Og Voila! Etter masse jobbing var alle lagene med varmekabler, sement, isolasjon og diverse på plass, og do-gåingen kunne starte igjen! 

 

I fryser-enden fikk vi plass til vask, og vi har også lagt opp til dusj, hvis vi ikke skulle ha nok med badekar. Men foreløpig digger jeg å bade. Så jeg vet egentlig ikke om vi gidder dusje-greia. Problemet er liksom at da må vi kaste ut det fine speil-skapet…

 

 

 

Og så over til litt detaljer. Vi elsker jo drivved. Her er lysestaken svigerfar laget til oss. Se masse fine drivved-ting han har laget HER. Thomas har også laget en del drivved-saker i det siste, så de kommer på bloggen etterhvert 🙂

 

Jeg er så fornøyd med dette øredobb-stativet jeg kjøpte på ebay. Det er bare helt genialt å få samlet alle på denne måten. 

Jeg kommer ikke over hvor deilig det er å ha badekar. Nyter det virkelig…

 Tatt av Thomas.

 

Herlig å ha badet ferdig. Det var liksom det viktigste. Kjøkkenet får vi ikke råd til på en stund, så nå holder vi oss til maling og småting til vi får jobbet litt. Hva synes dere om farger og sånt? Foreløpig er det ganske lite farger, men det er greit å ha muligheten til å variere, synes jeg. 

6 kommentarer

6 thoughts on “Før og Etter-bilder fra Badet

  1. Oi, så fiiint! Utrolig stilig! Jeg liker stilen deres, og jeg gleder meg til å se hvordan dere får det i resten av huset etterhvert. 100.000 kroner fattigere er verdt det, med tanke på at dere er i ferd med å lage et hjem som skal være deres i kanskje lang tid fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *