Sa du effektiv søndag?

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Tumler opp av senga, og idet jeg inntar loddrett posisjon faller et skrall av hodeverk på plass i skallen. Søndag morgen.

Jeg tusler inn i stua uten å gidde å kle meg, å kryper under et digert, mykt teppe. Ti minutter senere, når jeg egentlig ikke har rukket mye mer enn å klikke meg inn på de nyeste blogginnleggene på vennelista mi, eller plukke opp strikketøyet, kommer Thomas inn. “Go morgen kjære! I dag tenkte jeg at vi skulle besøke mamma og pappa, og svigers!. Er vi klar om en liten halvtime?” Jeg var omtrent på grensen til å slippe ut et lite stønn.

Dobbelhaka er på plass for anledningen

 

Det er merkelig med søndager, hvordan man blir helt utslitt når man endelig har fri, og anledning til å bare slappe litt av. Plutselig er det umulig å gjøre noe annet. Så det ble vel en time – minst –  Før vi kom i gang med besøksrunden som også ble utvidet til å gjelde bestemor. Og heldigvis våknet jeg litt til liv, og hodeverken forsvant utover dagen.

Etter det var vi bare supereffektive! Klokken ett var det øvelse med bandet, og så hjem å bake. Klokka fem kom et knippe vakre jenter på besøk på Mary Kay sminkeparty 🙂 Veldig koselig! Jeg fikk kjøpt meg et par småting også. Men den kvelden fortjener et eget innlegg. Til slutt vil jeg bare meddele at jeg skal ha eksamen de neste dagene. Torsdag skal jeg levere fem sider med undervisningsopplegg. Så det er vel bare å kaste seg i gang med det 🙂

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *