Hyttetur med marinert kylling og små mus

Categories E Natur og Turer

 

Forrige helg var vi på hyttetur på den lille hytta til Thomas sin familie, uten strøm og vann sammen med Andrea og Kim. For å komme til hytta, må man ro over et lite vann, men denne gangen bestemte vi jentene oss for å gå rundt. Naturen viste sin beste side, og vi kom frem idet guttene hadde tent bålet, klar for å grille…

Måtte ta bilde av denne søte potetkjelleren. Utrolig sjarm!

 

Plutselig kom en mus farende ut av et hull i hytta. Den spratt nervøst bort til det nytente bålet, og gjemte seg mellom gress, blader og steiner, kun en liten meter i fra oss.

 

Etterhvert ble den lille skogsmusa modigere, og hoppet rundt beina våre med plutselige, kjappe bevegelser. Vi nøyt underholdeningen (spesielt jeg og Andrea). Jeg var spesielt opptatt av å få det perfekte blinkskuddet av musa med kamera.

 

Til slutt bestemte musa seg for å gjøre ende på showet, og hoppet muntert nedover skråningen og forsvant. Vi tok det som et tegn på at vi måtte fikse resten av underholdningen for kvelden selv. Vi var begge (vi jentene) enige i at en mus var nok noe av den beste underholdningen man kan ha på hyttetur. Oppmerksomheten ble nå vendt tilbake til grillingen på bålet.

 

Mennene hadde full kontroll. Kyllingen stekte, og risen kokte, og mens vi ventet fikk vi grille oss noen grillpølser på pinne.

 

Når maten endelig var ferdig, flyttet vi inn i (den nå mørke) hytta, tente en haug med stearinlys og hadde et fantastisk måltid sammen.

 

Resten av kvelden var utrolig koselig, natten var ikke noe serlig (sov veldig hardt og dårlig). Neste morgen måtte vi skynde oss ned før uværet kom, og slapp unna med et tynt dryss duskregn på hjemturen. HERLIG med en hyttetur ^^

3 kommentarer

3 thoughts on “Hyttetur med marinert kylling og små mus

  1. fjellgeitbundingen: Ja, det var virkelig en herlig tur! Deilig å komme seg litt bort fra alt mas og jag, og bare slacke 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *