Tips til Bordkort

Categories U Bryllup

Det som er så gøy med bordkort er at de kan være hva som helst! Det er viktig å ha et bordkort som er personlig og litt kreativt, fordi det er en detalj folk husker.I dette innlegget skal jeg prøve å gi noen ideer om hvor mange muligheter du har, og kanskje lede deg i hvilken retning du ønsker for DITT bryllup. (Eller en annen fest)

Frittstående bordkort er ofte de mest kreative. Tenk over temaet i festen, og finn ut hva som kunne passet. Et lys? En frukt? En såpe? En snål figur? En cupcake? Et eggeglass med noe oppi? Godteri? Plante? Alt går an!

 

Å ta igjen blomstene i bordkortene er en god ide. Det er dekorativt, enkelt, og stilrent. Du kan ta blomsten på kortet, eller kortet på blomsten (som bildet nedenfor). Mange variasjoner!

 

Bruk det du finner i naturen! En bukett med kvister, en avskjært grein, kongler, nøtter, skjell, blomster, steiner og så videre. Dette tipset er billig, og gir deg ofte noen veldig dekorative og originale bordkort.

 

Mange liker også å henge bordkortene på glasset med en klesklype, men hvorfor ikke heller feste det til gaffelen? Da får du noe litt utenom det vanlige når det gjelder plasseringen, og du kan i tillegg være så kreativ som du vil med utformingen av kortet.

 

En annen litt spesiell plassering (som jeg overveide sterkt til vårt bryllup) var å ha bordkortet på stolen. Enkel å se, ikke i veien, og litt annerledes. Du kan bruke konvolutter (og putte noe inni) og du kan gjøre det hele litt morsomt med å gi enkelte folk titler (Mr. Right til brudgomen, og Mrs. Always Right til bruden)

 

 

Dette kortet er laget litt mer spennende ved å forme papiret til en rull. Dette har vært en stor del av inspirasjonen til våre bordkort (vent i spenning!)

Med doilies (som du kan kjøpe superbillig på ebay) kan du lage disse enormt søte, kreative, annerledes og enkle bordkortene. Og hvis du vil være ekstra snill ligger det kanskje noe godt til gjestene i kremmerhuset?

En av de mest vanlige formene for bortkort er et firkanta kort med navn på. Men ved å variere formen, pynten, skriften og plasseringen kan du variere og personalisere i det uendelige. Mitt tips er at du tenker over alle sidene ved kortet ditt, slik at du er hundre prosent fornøyd, og får de perfekte kortene for din fest som huskes, og binder detaljene ved dagen sammen.

 

Fikk du noen gode tips?

#DIY #Bryllup #inspirasjon #DIYBryllup #bordkort

Ps: Bildene i innlegget er lånt fra mange ulike nettsider, og tilhører ikke meg.

 

10 kommentarer

10 thoughts on “Tips til Bordkort

  1. Crazy: Hehe, ja, det er så gøy at det nå er min mulighet til å virkelig dille i vei og lage et nydelig selskap! Jeg koser meg 🙂
    Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *