BoneMan’s Daughters

Categories H bok

 

He had to get a grip, clear his mind, and apply himself to the three options that made the most sense.
Manipulation.
Escape.
Suicide. .”

"Boneman's Daughters" av Ted Dekker

  

Boktittel: BoneMan’s Daughters

 

Forfatter: Ted Dekker

 

Innhold: Den kalkulerende seriemordenen BoneMan kidnapper tenåringsjenter på leting etter den perfekte datteren. Når de ikke når opp til hans høye forventninger knuser han alle beina i kroppen deres og etterlater dem til å dø. Ryan har lenge tjenestegjort i krigen i midtøsten, og har et dårlig forhold til datteren sin. Men da Bethany blir kidnappet av BoneMan, bruker han alle midler for å redde henne. Et historie om kjærlighet og hat, og de helt ytterste grensene til mennesket. En historie om livet, og det ulevelige.

Min mening: En bok har skjelden vekket så mye avsky som denne gjorde. “A child called it” var nær, men dette er nok den mest creepy, syke og intenst spennende boka jeg har lest. Jeg har gledet meg til denne boka som har ventet på meg i hylla en god stund, og den var vanvittig spennende. Det var kanskje litt “over the top” for meg noen steder med all volden. Men det er sjelden å komme over en så skremmende intelligent bok, som også forsøker å belyse et bibelsk poeng.

 

Terningkast: 5. Og en sterk sådan. Jeg luktet litt forsiktig på sekseren også… Jeg anbefaler boka til deg som har en sterk mage, og ikke får lett mareritt.

 

Boka er veldig annerledes enn de andre bokene til Dekker som jeg har lest; Kyss og  Brann  som er spenningsromaner, og den mer faglitterære boka om kristendommen; The Slumber of Christianity. Jeg fikk absolutt se en ny, mørkere side av denne flinke forfatteren.

 

JJgeg

BildeKild

2 kommentarer

2 thoughts on “BoneMan’s Daughters

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *