Endelig et bable-innlegg igjen, tenker nok du. (Ha ha).

Dagen i går

I går, lørdag, var jeg i Stavanger hele dagen på LED 13, en lederkonferanse for ledere i menigheten. (det uttales leed, som i ledelse, ikke ledd, som i LED-lys.) Fikk masse bra input og inspirasjon fra flinke folk sammen med omtrent 300 andre ledere fra Rogaland. En slik dag med masse input blir slitsom, men det var morro også. Etter klokka ett i går var jeg mett hele tiden, så de tok godt vare på oss.

Da jeg kom hjem etter Stavangerturen traff jeg på kjæresten. Han har vært velldig travel i det siste, så det er herlig å treffes slik som nå. Vi surret litt rundt på Betania sammen mens vi ventet på at Ungdomsmøte skulle begynne. Alltid kjekt med ungdomsmøte. Jeg treffer så mange inspirerende og gode mennesker!

 

Sånn ellers

Når det gjelder skolen, har jeg akkurat levert to litt større innleveringer. Var deilig å få det ut av verden. Men nå er det bare to uker til praksis; noe som antagelig blir en ekstra stressa periode. Men det kan jeg tåle 🙂

Denne uka har jeg og ei venninne bestemt oss for å bruke minst en halvtime hver dag på PT. Personlig Tid med Gud. Jeg merker at det er utrolig deilig å be og lese i bibelen hver dag. Mange tanker surrer rundt, og mange vanskelige ting blir enklere. Håper dette kan bli enda mer en fast vane etter dette 🙂

Jeg bruker ellers mye av fritiden til å lese, noe til å sy, og littegranne til trening. Er ikke så flink til å jogge som jeg var de første ukene etter sommerferien. Tror jeg skyller det på mye å gjøre for tida.

Søte Yvonne og Chessie på en høst-tur i forrige uke 🙂
Elsker at vi har hatt så mye fint vær i det siste! Perfekt til sånne herlige turer.

Nå har jeg prøvd å fyre i ovnen. Skal gå å sjekke om jeg klarte det, og så skal jeg lage meg en solid kopp kakao i pysjen!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *