Nyttårskjolen er Ferdig!

Categories A Hobby

Jeg elsker å sy kjoler! Det er bare så utrolig gøy å se dem ta form, og bli akkurat slik du ville! Ikke det at de blir perfekte, men jeg er meget fornøyd med min tredje kjole: Nyttårskjolen! Stoffet er kjøpt på Stoff of Stil. Vet at bildene er ganske dårlige, med bukse på og alt mulig. Men jeg måtte bare vise dere! Fine bilder kan jeg ta en annen gang..

Jeg begynte å sy skjørtet. Både fordi jeg hadde lyst til å prøve ut en teori, og fordi det føltes enklere. Teorien jeg ville teste ut var å klippe en stor firkant, lage et hull i midten, og så var skjørtet ferdig. Teorien funket egentlig helt ypperlig! Jeg er veldig fornøyd.

         

 

Siden jeg hadde litt problemer med toppen forrige gang, tenkte jeg at jeg skulle bruke mønster denne gangen. (også kjøpt på Stoff og Stil) Det ble ikke helt vellykket, siden jeg ikke forstod oppskriften. Men jeg fikk da sammen en topp og et belte etterhvert… Jeg ser enda litt forbedringspotensiale her.

Og så sluttresultatet. Skjørtet ble akkurat slik jeg så for meg med spisser som henger ned. Jeg er absolutt fornøyd nok til å bruke kjolen på nyttår! Nå er jeg bare spent på hva som skal bli neste syprosjekt…

    

4 kommentarer

4 thoughts on “Nyttårskjolen er Ferdig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *