Herlig skrivekrampe

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Utenfor er himmelen så klar som det klareste kildevann, og luften så frisk at jeg kan kjenne den kalde renheten helt inn i sofaen hvor jeg sitter med pc’en min. Det har nettopp gått opp for meg at jeg savner å skrive. Savner å skrive slik jeg gjorde på ungdomsskolen, da ordene raste ut så fort og vakkert at jeg fikk skrivekrampe av blyantens ville dans. Da jeg så en historie fosse frem på papiret og overrasket meg selv med en uventet vending.

Jeg savner den tiden da en tekst var god, mest fordi den var kreativ og spennende. Jeg savner den tiden da jeg malte fargerike bilder, bare for morro skyld. Uten vurderingskriterier, regler og oppgaver. Jeg tenker på at frosten snart vil melde sin ankomst. Kalde morgener, glatte veier og snø. Og til slutt blir det julelys på alle kanter; det er da det blir koselig.


Noen andre som savner å være mer kreative? Glemme alle regler og kriterier en stund, og bare kjøre på med det du har i hjertet…

1 kommentar

1 thought on “Herlig skrivekrampe

  1. Skjønner så utrolig godt hva du mener! Det var en periode (for altfor lenge siden) hvor jeg faktisk kunne sette meg ned å skrive ting jeg kunne være litt stolt av. Nå for tiden blir det mest pjatt. Uff!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *