I dare you…

Categories tanker, tro og filosofi

Hei!

Er du en kristen? Hvis du tror på Gud, så utfordrer jeg deg til å ikke skjule det. Hvorfor skal det være en hemmelighet? Er det noe du skjems over? Er du ikke sikker på hva vennene dine vil si om du plutselig blir “kristen” på facebook? Hva foreldrene dine vil si?

Tenk heller på hva Gud sier. Han sier at Han elsker deg (Jer 31.3) og Han har kalt deg (Jes 42.6.) til å følge Ham. Vil du være som disiplene og forlate alt som er viktig for deg og følge Ham? Eller vil du be kveldsbønnen før du legger deg, og være fornøyd med det?

Bibelen lærer oss at når vi tror i vårt hjerte, og bekjenner med vår munn, så skal vi bli frelst. (Rom 10.9.) Så: bekjenner du Jesus som Herre i ditt liv? Tør du å skrive at du er kristen på facebook, og i beskrivelsen av bloggen din? Tør du å skrive et innlegg, eller fortelle en venn om at du faktisk tror på Jesus? Det er mange som er kristne her i verden, så ikke føl deg alene. Kristendomen er faktisk den mest voksende religionen i verden nå (selv om den avtar litt i Europa). Når du tør å stå for det du mener, vil du stort sett bli respektert for det. Vær en som tør å si hva du tror på!

Jeg utfordrer deg!

 

Nå sitter jeg å fryser, så for å dele den følelsen poster jeg et vinterbilde. Enjoy.

3 kommentarer

3 thoughts on “I dare you…

  1. Bra utfordring! Nå har jeg aldri skjult hva jeg tror på, jeg ser ikke helt grunnen til det. Jeg ser nemlig at veldig mange blir møtt med større respekt om de står for det de tror på, enn om de skammer seg!

  2. Kristine: Ja, men det kommer veldig an på hvor man bor hen. I noen miljøer blir en omtrent mobbet for å tro på Jesus; da er det nok ikke alltid så enkelt å stå for det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *