Min neste investering (PS CS6)

Categories N Foto

Helt siden jeg sluttet på Videregående har jeg hatt lyst til å kjøpe meg en anstendig versjon av PhotoShop. På videregående var det gratis siden jeg gikk formgivningslinja, men dessværre fikk jeg ikke beholde det. Nå har jeg PS Elements, som fulgte med pc’en jeg kjøpte etter VGS, men etter å være vandt med Photoshop CS3 er liksom ikke Elements noe tess…

Jeg er i mot ulovlig nedlasting (det er jo omtrent det samme som å stjele!), så derfor har det dratt ut ganske lenge å skaffe seg en skikkelig versjon. Nå tildags koster jo den nyeste versjonen(CS6) nesten 6 000kr! Det er nesten kriminelt.

 

Men det finnes råd!

Om du er student, meld deg inn i Studentkortet.no, og få 80% rabatt på adobe-produkter! Det vil si at jeg kan få Photoshop CS6 for den overkommelige sum av 1 511kr. Ikke noe å klage på! (Bildet til høyre er lånt fra Adobe. Klikk på bildet for å komme direkte til rabatten på studentkortet.no)

Jeg gleder meg skikkelig til å få den nye versjonen, og til å redigere litt flere bilder. Det blir kanskje ikke de første dagene, men jeg har følelsen av at det virkelig nermer seg nå! Da skal jeg igjen lage spennende bilder og flotte designer. (tror forresten kanskje jeg lager et nytt design til bloggen snart. Det er i hvet fall på tide!)

Her er noen av bildene jeg har laget tidligere i Photoshop. (ikke døm dem for strengt; alle er veldig gamle)

 

Dette første bildet er en tegneseriefigur jeg tegnet av en venninne av meg; Ida. (stakkar, hun har visst ikke fått øyevipper enda…)

 

Et bilde av meg selv som jeg eksperimenterte litt med. Synes det ble ganske stilig.

 

Et av de første eksperimentelle bildene mine. Fikk til det jeg prøvde på, og var veldig stolt av meg selv (den gangen). Nå ser jeg imidlertid at det er ganske klønete gjort…

 

Thomas og Jeg i et glass. Søtt 😉

Min munn og bestefar sin munn litt blandet. Er faktisk enda nokså fornøyd med dette bildet!

Hva synes du?

Hvilket bilde likte du best?

2 kommentarer

2 thoughts on “Min neste investering (PS CS6)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *