Take a walk and take a closer look at the trees

Categories N Foto

Dette var “dagens utfordring” for meg for noen dager siden. Å ta meg en spasertur, og legge spesielt merke til trærne rundt meg. Så da tok jeg kamera fatt, og gjorde som utfordingen sa, en tidlig morgen. Liker virkelig sånne utfordringer, som får oss til å se litt på hva som egentlig er rundt oss, og forhåpentligvis å sette mer pris på omgivelsene.

Har brukt objektivet jeg låner av Thomas. Sigma 17-70mm, F2,8-F4,5. Digger det!

Jeg får en slik daglig utfordring (gratis) på mail hver dag. Hvis du har lyst til å se litt hva slags utfordringer du kan få, eller bare bli med med en gang, kan du klikke på linken: Daily Challenge. Du får utfordringer på alt fra spisevaner, trening, positiv tenkning og alt mulig, der målet er å øke livskvaliteten. Det er helt gratis, veldig morro, og ingen tvang. Jo flere utfordringer som løses, jo mer poeng får du. Legg meg gjerne til som venn hvis du blir med:)

 

Det hadde også vert morro hvis du tar utfordringen, tar noen bilder av trær, og legger dem ut på bloggen din. Si ifra i så fall: kjekt å se andre måter å gjøre det på!

4 kommentarer

4 thoughts on “Take a walk and take a closer look at the trees

  1. Utrolig flotte bilder. 😀
    Ta gjerne en titt innom bloggen våres, kommenter hvis du liker noe. Hadde satt stor pris på det. Ha en forsatt fin søndag. Klemmer fra Bajassene! <3

  2. Fin blogg du har 🙂 Kos deg masse videre!
    Skjekk ut våres blogg? Kommenter tilbake? <3
    Forresten vi har en konkurranse om å vinne Justin Bieber konsertbilletter 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *