I går var en flott dag med mye godt innhold. Skolen var ok, og det beste var at da jeg kom til Sandnes, på veien hjem, var Thomas der og overrasket meg. Han hadde til og med kjøpt mat til meg! Deretter traff jeg Yvonne og Ida, og så filmen Sarahs Nøkkel. Den er så utrolig trist! (Les bokanmeldelsen her) Klokka 20.00 var vi klare for en lovsangskveld som viste seg å bli helt fantastisk!

Jeg stortrivdes, og det var så gøy å se folk bli berørt av Gud gjennom lovsangen, og kjenne Hans nærvær. Jeg hadde også et lite innlegg mellom sangene. Da snakket jeg litt om bibelverset Joh 3.30. Synes det er et nydelig og utfordrende vers, og jeg har tenkt mye på det i det siste. Det gikk egentlig ganske bra å snakke; rotet det heldigvis ikke så veldig til. Antagelig fordi jeg hadde brukt en del tid på å forberede meg.

Resten av helga skal jeg ta bilder med Thomas, gå på rockerestuarant, synge på konsert, og kose meg masse!

I dag skinner sola. Jeg bare vet at dette kommer til å bli en super dag 🙂

 “Han skal vokse, jeg skal avta.” Joh.3.30.

2 kommentarer

2 thoughts on “Herlig

  1. Herlig at du kjente Guds nærvær, mens du sang! Jeg har merket at Gud er med meg på mange områder. Har tenkt på det i det siste – og det er faktisk en fantastisk og sterk tanke! <3 Jeg er så utrulig glad for tiden. Når jeg sang, med kjæreste i armkroken, så var jeg faktisk i min egen verden, med Gud i nærheten. Selvom jeg satt i armkroken hans, så følte jeg liksom at kjæresten ikke var der.
    På møte på søndag, så sang jeg for full hals, og strakte ut hendene mine. Jeg merket ikke engang at kjæresten kom ved siden av meg, etter at han hadde skrevet i bønnelapp! Jeg har merket at selvom Gud er der, så føles det ut som at Han er overalt. Inni hjertet, ved siden av meg (høyre eller venstre eller begge :p), over meg - overalt faktisk! Det er helt fantastisk å tenke på. <3 Beklager for mye skriverier, men følte jeg måtte skrive alt dette!

  2. kristenjente87: Kjekt at du skriver litt: er bare morro å høre hordan andre kjenner Guds nærvær. Elsker den følelsen der!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *