En dag til…

Categories B opplevelser og hverdagsliv

(ADVARSEL: (muligens) kjedelig oppsummerings-innlegg.)

I dag skal jeg på skolen igjen! Hadde fri i går, og har fri resten av uka! Herlig:D

TIDLIGERE

 Jeg har hatt det travelt, og det vises selvsagt på bloggen. Jepp, dumme meg setter enda livet forran bloggen! (hvordan skulle jeg ellers hatt mye å skrive om?)

Jeg har lånt en bil de siste dagene! Og det har vert morro å nesten ha sin egen bil! Har til og med kjørt helt fra Sola! Så kjøringen går det fremover med, og jeg begynner snart å føle at jeg faktisk fortjener lappen!

Har hatt en del avsluttninger. Både for Jesusgruppa, med pakkelek, bærpai og koseprat, og for Ny Generasjon-styre i går med Nachos, film og masse latter! Det er så koselig med avsluttninger at jeg får lyst til å ha enda flere!

FREMOVER 

Skal jobbe en del. (Så mye som mulig!)

Skal ha tre eksamener fordelt utover de to neste ukene:S

Har et mål om å invitere koselige folk hjem! Det er så hyggelig med filmkvelder, middagsbesøk og lignende… 

Gleder meg så sykt-emormt-kjempe-masse til sommerferie! Planene er jobbing, teamtur, bading og soling, ferietur til pappa, og en haug med koselige ting! 

 

 

1 kommentar

1 thought on “En dag til…

  1. Hei! Måtte bare si tusen takk for utrolig koselig oppmuntring 🙂 Er så viktig å ha riktig fokus når dagene er kjipe 🙂 Jeg spiste boller, koste meg i armkroken til mannen min,og hørte lovsang 🙂 Hjalp masse 😀 Håper du har en kjempe fin dag:) Og btw, jeg liker alt du skriver 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *