hits

Trengte en ny veske...

Jeg har lenge vært på utkikk etter en ny veske... Den forrige jeg kjøpte var fra Primark i London i sommer. Den har vært god den, men nå konka glidelåsen ut - etter kun noen få måneders bruk. Så da bestemte jeg meg rett og slett for å sy en selv. Jeg har jo brukt ryggsekken jeg sydde kjempemye! 

Som sagt, så gjort! Jeg fant en veldig nyttig Youtube-video til å hjelpe meg i gang (se den HER) Selvsagt kunne jeg ikke følge oppskrifta heelt, (ville ha glidelås i), så det skapte noen problemer. Men jeg ble allikevel fornøyd med resultatet, og har brukt den en hel del siden det :) 

 

 

Blir bare mer og mer glad i det blomstete stoffet - som jeg har kjøpt på IKEA! Det gråe stoffet er rester av gardinene våre (avklipp), så det kan vel nesten kalles redesign! 

4 kommentarer

Jernbanefrua..

06.02.2018 kl.14:29

Så stilig :-)) Ekstra moro med det en lager selv :-)

ingrid

06.02.2018 kl.21:56

Jernbanefrua..: Ja, det er helt sant! ;D

Cecilie kristiansen

06.02.2018 kl.15:57

Å den var jo knall fin. Så flink du er <3

ingrid

06.02.2018 kl.21:56

Cecilie kristiansen: Tusen takk ;D

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...