hits

Hjemmesydd kosebukse!

Det er en stund siden jeg sydde denne buksa nå, men den blir fremdeles brukt masse! Den er utrolig behagelig, var grei å sy, og igjen; Jeg bare digger hvor behagelig den er! 

Jeg kjøpte stoffet i London i sommer, så prisen var ikke så ille. Kanskje 150kr for materiellene. PS: For tiden ser jeg på Symesterskapet på NRK. Det anbefales! I episode 1 lager de bl.a. kosebukse til seg selv. Se episoden HER.  Min er nok ikke like stilig og fancy. Men jeg koser meg i hvert fall :)

 

4 kommentarer

fjellgeitbundingen

26.11.2017 kl.11:19

Hei Ingrid, Har nå lest alle innleggene siden sist jeg var innom, men kommenterer bare på dette. Så kjekk kosebukse du har sydd, og i tillegg flotte luer. Håper du får solgt masse på messa du skal på ellers blir det fine julegaver om du har noen i rett alder. Ja, går mye tid å gjøre klart det man skal sy. Jo bedre det arbeidet er gjort, jo lettere går resten. Når det kommer til tur, så må jeg bare sette seg mål om trening tror jeg og finne ut fra uka til uke hvilke dager det passer best. Gjør jeg det, og setter opp flere treninger i starten av uka, så er det ikke så uoverkommerlig å nå tre treninger i løpet av uka. Trener fortsatt mest utendørs, men har vært så fint, men har mulighet å trene inne også og bruker det på de kaldeste dagene.

ingrid

27.11.2017 kl.20:20

fjellgeitbundingen: Takk for kommentar :)
Ja, fikk solgt litt! Men er en del til julegaver også. Skal donere litt til flyktninger av det som ikke passer noen av mine :)

Victoria Larsen

26.11.2017 kl.12:46

Den var jo kjempe fin! :-)

ingrid

27.11.2017 kl.20:20

Victoria Larsen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...