Småprosjekter og småoppussing

Thomas har noen små-oppussingsprosjekter for tiden (økonomien satte en stopper for stor-oppusingen). Først ut er denne kista som dukket opp i "rotet" til Thomas sin farmor. Den ble bygget av bestefar til Thomas. Slik var den FØR:

 

Og etter et strøk med maling, skrift (malt med sjablong) og en dose kjærlighet, passet den supert inn i stua vår ETTER;

Så nå har jeg et sted å legge hekle- og strikkesakene mine (til Thomas sin lettelse). 

Neste ut er denne søte krakken. Den var jo ikke så ille i utgangspunktet, men passet ikke helt inn heller. 

 

Så vi trakk den om i samme stoff som gardinene våre (hadde en ekstra lengde liggende). Den matcher også stolene ganske godt :)

Siste prosjekt i dette innlegget var nok det mest tidkrevende. Denne kjøpmannsdisken kom fra "rotet" til mamma. Der hadde den stått siden jeg var liten. Nå har den fått et nytt strøk maling, litt småreparasjoner, og et nytt liv. 

Vi malte hoveddelen hvit, mens toppen ble pusset ned og beiset. Vi gjorde det samme med stuebordet, så de passer sammen. Beisen hadde vi liggende fra da vi beiset gulvet i tv-stua.  

Kjekt å få brukt ting om igjen! 

I går kom faktisk også Thomas drassende hjem med noe... Så vi får se hvor det bærer :)

Én kommentar

Minrefleksjon

12.10.2017 kl.09:27

Kjempefine møbler!!!

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits