Siste rest

Nå er det bare ei stakkarslig lita helg igjen av sommerferien min. Det har vært en god ferie (selv om den aldri blir lang nok) med østlandstur, londonferie, venner, ny valp, og relativt mye hjemme-tid (noe som har blitt MYE viktigere for meg etter at vi kjøpte hus). I dag, lørdag, skal jeg nyte siste rest av frihet og ferie, og gjøre det som faller meg inn av lesing, rydding, sying, leke med Ninja, kanskje gå en tur... Søndag skal vi inn til Sandnes og besøke svigerinna og familien.

Det føles tungt å måtte begynne å jobbe igjen, men jeg vet i fra tidligere år at det alltid går helt fint når det bare kommer i gang... Og det blir jo utrolig koselig å treffe igjen mange av elevene jeg har hatt tidligere, og høre hva de har opplevd i sommer! 

Hvordan har din sommerferie vært? :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits