Pc-trøbbel, nesten-ferie og livet forøvrig

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Jeg føler meg litt amputert for øyeblikket… Leverte inn pc’en min til reperasjon i går pga. et problem med nettverkskortet. Selv om jeg tok sikkerhetskopi av alle bildene, komme jeg stadig på ting jeg også burde ha kopiert… Som favoritt-bloggene og andre viktige lenker jeg hadde lagret i nettleseren.

Et annet problem er at jeg nå er uten noe skikkelig bildebehandlingsprogram. Får ikke konvertert bildene mine (som jeg tar i RAW-format), så jeg ser for meg at det kan bli litt traust på bloggen fremover, uten noen nye bilder. Men, jeg har fremdeles noen å legge ut i det minste. Siden alle helt sikkert er interessert, tenker jeg at jeg kan skrive litt om hvordan jeg har det for tida.

Når det gjelder skole, er jeg egentlig ferdig. Mangler bare eksamen nå, så er ett av fire år på universitetet fullført. I den sammenheng leser jeg ca annenhver dag (eller jobber med oppgaver, siden mitt eneste fag er matematikk). Den andre dagen jobber jeg stort sett. Viktig å tjene litt penger nå før sommeren!

På kveldstid får jeg tid til alt det gøye. Alt som ikke er jobb og skole. Da danser jeg vill Zumba med gode jenter, syr egendesignede klær på koselig forening med hobbygjengen, lager spreke konfirmasjonsgaver og hilsener, går magiske turer i den nydelige naturen, drar på spontane Sandnesturer med kjæresten og koser meg med altmuligforskjellig…

I dag får jeg tid til en grilltur i fjellet, et konfirmasjons-venninne-selskap, og ungdomsmøte på kvelden (som jeg har ansvaret for). Blir en herlig travel dag, og jeg er SÅ usikker på om jeg skal smøre sammen en gøyal tale til venninne-selskapet i dag…? Trenger noen gode skrive-tale råd!

 Har helt sykt dilla på en sang. Sang den i hele går, mens jeg og Thomas kjørte til Sandnes og i Sandnes og da vi kjørte hjem fra Sandnes. Stakkars han ble skikkelig lei. Jeg har en veldig tålmodig kjæreste 🙂 Da jeg våknet i dag tidlig var sangen der enda, så nå MÅTTE jeg bare høre på den, så jeg kan lære meg mer enn refrenget. (nå fikk Thomas sin tålmodighet en helt ny mening, ikke sant?)

 

Adele – Rolling in the Deep

*rettelse: Kunne ikke egentlig de riktige ordene på refrenget en gang. Det eneste jeg kunne skikkelig var de første linjene i sangen “There’a a fire, starting in my heart.”

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *