Seks måneder – halvtårsbursdag!

Categories D Familie

Tenk at Miriam har blitt et halvt år allerede! Alle sier at “Det går jo så fort.” Og det er sant. Men samtidig føler jeg at jeg har hatt henne leeenge. Det er liksom så naturlig og selvsagt å være mamma.

 

Hun er enda veldig aktiv. Nå har hun begynt å åle seg fremover, og klarer fint å komme seg over dørstokker og andre hindringer hvis det er noe hun vil. Dessuten kan hun stå alene i sofaen, inntil sofaryggen. Og det er ikke så enormt lenge til hun klarer å reise seg selv inntil noe – hun hadde et godt forsøk i går.

 

 

Nattesøvn er fremdeles ikke noe spesielt problem, men jeg våkner vanligvis en gang for å amme, og av og til noen ganger der hun bare må få tutten og sovner med en gang igjen.

Hun har begynt å smake på en del forskjellig mat nå. Hun elsker å sutte på gulrot eller pære, og har begynt å godta havregrøt (Tidligere ville hun bare ha maisgrøt). Det er sjelden hun liker noe de første gangene hun smaker det. Men mandarin falt raskt i smak!

 

Hun bruker nå str. 68, og litt 74 i klær. Hun elsker å hoppe, bli kilt, og plage Ninja. Hun elsker også theme-sangen til Criminal Minds (vi har nok sett litt for mye på det) Når sangen begynner, slipper hun alt hun har i hendene, snur seg mot tv’en, og smiler. Slik sitter hun til sangen er ferdig. 😛

 

Gleder meg til det neste halvåret med denne solstråla! 🙂

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *