“Juleferien” i november

Categories G Reise og ferie

 

Juleferien tok vi tidlig i år, siden jeg var i permisjon, og Thomas bestemmer ferien selv. Så da sparte vi oss selv for en den styr og stress, og kjørte av sted med bilen til familien min på østlandet. Du kan lese mer om reisen opp, som ikke gikk helt som planlagt, HER.

 

Dagene ble godt benyttet til masse avslapping 🙂 Vi besøkte bestemor – som bor rett over gata – daglig, og bestefar på hjemmet en del ganger. Vi fikk også treffe grandtante-og onkelen min, og onkel og tante på gården.

 

Men mest stas var det kanskje å treffe det nyeste familiemedlemet; Valpen Tufsa (eller Dokka). Hun og Miriam kom godt overens. Og vi fikk også godt et par korte turer i det vakre snølandskapet.

 

 

Vi fikk til og med til en liten harrytur til Sverige. Så nå er lagrene i huset fylt opp med brus og smågodt. Men vi kjøpte ikke så mye mat som vi pleier, siden leiebilen vår var mye mindre enn vår egen. Det ble vi vel egentlig glad for når vi fikk prisen på å fikse vår egen bil, for da føyk nesten 18 000kr ut av vinduet :/

God tur 🙂

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *